BEZ DLAKE NA JEZIKU

BORIS NOVKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM STANJU SINA 'Zna li tko da bivša i ja već osam godina odgajamo dijete sa specijalnim potrebama?'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Nakon što se u travnju ove godine rastao po treći put, Boris Novković samuje. No, to je očito dovoljan razlog da ga se poveže s nekom novom ljepoticom.

Pjevač je s trećom suprugom Ines Katić bio u braku samo osam mjeseci kad je njihovoj ljubavi u travnju ove godine došao kraj. Prva Borisova ljubav bila je glumica Bojana Gregorić za koju se oženio početkom devedesetih i brak je potrajao pet godina. Nakon toga je uplovio u bračnu luku s novinarkom Lucijom Matić s kojom je dobio dva sina - Nou i Bona.

Sit pretpostavki i lažnih avantura koje mu se pripisuju, Novković je odlučio reagirati na svom profilu na Facebooku otkrivši između ostalog tako i da već osam godina s bivšom suprugom odgaja sina s posebnim potrebama. To mu je, kaže, prioritet u životu i njegova misija.

‘I još nešto znam, znam, mnogi će reći što se raspravljaš zbog gluposti. Ali, kretena raznih i glava im praznih sjetim se, riječi otrova malih lažova peku me i vrtim film stari, u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svjetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu, zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim, ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je neopobjedniva, ona se vidi u očima duše. I još nešto, da li itko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dijete sa specijalnim potrebama. Eto, to je moja misija broj jedan za razliku od vaših riječi otrova’, napisao je Novković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:52