EMOTIVNA OBJAVA

Boris Rogoznica: ‘Bebo moja, ne štede nas, ne znaju što smo sve prošli...‘

Boris je dobio i privatnu poruku od jednog pratitelja koju je odlučio podijeliti na Instastoryju
Boris Rogoznica i Doris Pinčić  
 
 Neja Markicevic/CROPIX

Nakon što su bivši supružnici Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica i službeno potvrdili da je njihovom braku došao kraj Doris o toj temi šuti, no Boris je puno rječitiji.

Prvo je dao intervju u kojem je progovorio o braku, razvodu te ishvalio Doris kao ženu i majku, a sada je na Instagramu objavio poduži post u kojem je progovorio o tome kako se osjeća i kako emotivno prolazi sve ove trenutke nakon prekida.

- Bebo, ne štede nas nimalo, ali mi se ne damo. Podnosimo sve s osmijehom. Dospjeli smo poprilično daleko, ti i ja sami, bez ičije pomoći!!! I još dalje ćemo... A oni neće to moći spriječiti. Koliko god da se trudili. Ne znaju oni što mi znamo.. Ne znaju što smo sve prošli.. Što smo sve naučili dok smo zajedno skladali i stvarali. Bebo moja.. Doznali smo ono najbitnije. Jebe se mački što miševi o njoj misle. Nek' nas pokušaju uhvatit za rep, ako mogu, poručio je Boris uz svoju fotografiju na Instagramu.

Boris je dobio i privatnu poruku od jednog pratitelja koju je odlučio podijeliti na Instastoryju.

U poruci piše: 'Ovo što se tebi događa, to je meni strašno. Način, komentari... Ja se s tim ne bi mogao nositi'.

image
Boris Rogoznica/INSTAGRAM

Na to je Boris odgovorio: 'Zato ti Bog i nije dao da nosiš taj križ. Meni je, jer ga mogu nositi. Poslao mi je i poruku, odgovorio je Boris i podijelio screenshot poruke na kojoj je kao pošiljatelj naznačen bog.

Doris je, pak, ovih dana s djecom bila u Zadru, gdje je njihova kći Gita proslavila drugi rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:08