O KRAJU LJUBAVI

Boris Rogoznica prvi put nakon razvoda u velikom TV intervjuu progovorio o Doris Pinčić

Glazbenik će u velikom intervjuu po prvi puta progovoriti o raspadu svog braka s popularnom voditeljicom
Boris Rogoznica
 RTL/Screenshot

Ovih dana jedna je vijest eksplodirala Hrvatskom te nadišla čak i strah od ponovne pandemije koronavirusa, a to je ona da se razvode glumica Doris Pinčić Rogoznica, nekadašnja RTL-ova voditeljica, te njezin (uskoro bivši) suprug, glazbenik Boris Rogoznica.

Voditeljica poznata po RTL-ovim projektima 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Zvjezdice' i 'Fittest Family' vijest o razvodu potvrdila je na društvenim mrežama, a Boris će u subotnjem 'Exkluzivu' RTL Televizije prvi put pred kamerama progovoriti o bračnom krahu.

- Doris je žena, majka, kraljica - i dalje govori za svoju bivšu suprugu, a otkrit će i je li raspadu njihova braka kumovala nevjera te postoji li u njegovu životu druga žena.

- Nova veza mi nije ni na kraju pameti - rekao je Boris, a kakve će još pikanterije otkriti o razvodu i kako se s novonastalom situacijom nose njihova djeca gledatelji RTL-a će imati priliku saznati već u subotu od 17 sati i 50 minuta.

Podsjetimo, razvod popularne voditeljice već je danima jedna od najvećih vijesti u svijetu poznatih i slavnih. Već se neko vrijeme šuškalo da brak s Borisom ne funkcionira, a onda je par vijest konačno i potvrdio, no detalje nisu otkrivali. Vijest o kojoj se govorkalo mjesecima potvrdila je sama Doris na svom Instagramu, rekavši kako "nema nikakve drame".

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali 'ajde. Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi, i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikoga osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju - napisala je glumica i voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:38