TRADICIONALNI BUVLJAK

Borna Kotromanić, Lana Jurčević i drugi donirali odjeću i druge predmete za Humanitarni ormar

Na prodaju će biti haljine, jakne, suknje, kozmetika i drugi predmeti koji će sigurno razveseliti novog vlasnika ili vlasnicu

Borna Kotromanić

 Press/

Marijana Batinić, Petar Grašo, Lana Jurčević, Nika Turković, Andrea Andrassy, Anita Dujić, Tatjana Jurić, Saša Lozar, Marko Vuletić, Dora Martinović, Paula Sikirić, Rita Rumora, Jelena Glišić, Mirna Maras Batinić, Mirjana Mikulec, Ana Bacinger, Lejla Filipović, Borna Kotromanić, Tea Radić i mnoge druge poznate osobe iz javnog i Instagram života sudjeluju u ovogodišnjem, već tradicionalnom, buvljaku pod nazivom Humanitarni ormar koji će se ovog vikenda, u sklopu šestog izdanja sajma interijera InDizajn, održati u Areni Zagreb.

Poznati pjevači i pjevačice, TV lica, influenceri i poduzetnici donirali su svoju odjeću i druge osobne stvari koje će posjetitelji sajma moći kupiti i na taj način dati svoj doprinos radu udruge Mali zmaj. Na prodaju će biti haljine, jakne, suknje, kozmetika i drugi predmeti koji će sigurno razveseliti novog vlasnika ili vlasnicu. Naime, nakon nekoliko godina suradnje s udrugom Nismo same, organizatori sajma RTL Hrvatska i Studio Mirjana Mikulec interijeri ove godine su udružili snage s društvom za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj. U udruzi kažu kako jedva čekaju sajam.

image

Lana Jurčević

Press/

„Drago nam je što je InDizajn tim ove godine odabrao našu udrugu za suradnju i veselimo se sajmu i svemu što nas tamo čeka. Hvala i svim sudionicima koji su donirali njima drage odjevne i druge predmete te se na taj način uključili u ovaj zajednički projekt. Pripremamo i brojna izenenađenja na našem štandu i zato pozivamo ljude da dođu, potraže nas i da pogledaju što smo im sve pripremili. Zajedno možemo puno, a djeca, naši štićenici to itekako znaju cijeniti. Oni su nam svima najzahvalniji“, rekla je voditeljica i osnivačica udruge Martina Leopold.

Društvo Mali zmaj započelo je kao projekt nekolicine prijatelja u prosincu 2009. godine i to isključivo iz želje da uvesele što veći broj djece i da pomognu potrebitima. No vrlo brzo je njihovo djelovanje počelo obuhvaćati i sve širi krug ljudi, a nakon nekoliko uspješnih neslužbenih i neformalnih akcija odlučili su osnovati udrugu. Danas je iza njih puno uspješnih inicijativa koje su izazvale osmjehe na dječjim licima, a upravo su ti osmjesi njihova snaga i gorivo.

image

Mirjana Mikulec

Press/

„I nama u organizaciji sajma je jako drago što se Mali zmaj odazvao našem pozivu za suradnju. Već dugi niz godina pratimo njihove aktivnosti i sve što rade, a kako su djeca najranjivija skupina našeg društva, na njih smo posebno osjetljivi. Stoga se nadamo da će i ovogodišnji humanitarni šoping privući brojne posjetitelje sajma koji će si htjeti prisuštiti neki odjevni komad poznate osobe koju simpatiziraju ili će jednostavno htjeti na bilo koji drugi način podržati rad udruge. Pored svih izlagača i brojnih aktivnosti koje pripremamo, svake godine na sajmu želimo dati svoj doprinos i zajednici u kojoj živimo i radimo i vjerujemo da upravo to činimo kroz ovakve aktivnosti“, komentirala je osnivačica sajma InDizajn Mirjana Mikulec, čiji će se omiljeni predmeti također naći u prodaji ovog vikenda u Areni Zagreb.

image

Mirna Maras Batinić

Press/

No osim Humanitarnog ormara, posjetitelje ovogodišnjeg, šestog po redu, sajma InDizajn dočekat će više od 80 izlagača iz različitih industrija, prodajna dizajnerska ulica s predmetima domaćih kreativaca i produkt dizajnera pod nazivom Bazar, zanimljiva predavanja poznatih arhitekata, paneli s aktualnim temama iz svijeta dizajna interijera i arhitekture, izložba mladih umjetnika, kreativne radionice, Dječji kutak i drugi zanimljivi sadržaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. veljača 2024 22:11