INSTA-OBRAČUN

Borna Kotromanić odgovorila Pokos i hejterima fotkom Luke Rajića: ‘Tajkun dođe i prođe, a kako se zovu oni koji traju?‘

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos posvađale su se na Instagramu zbog Nikoline Ristović i podrijetla novca njezina svekra

Vlatka Pokos i Borna Kotromanić

 Instagram/screenshot

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos posvađale su se na Instagramu zbog Nikoline Ristović i podrijetla novca Viktora Ristovića, oca njezina preminulog supruga Vidoja Ristovića.

"Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikad nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini", napisala je Borna na Instagramu, a brzo se javila i Pokos.

"A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije? Ova objava je u ovom trenutku baš usmjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer", odgovorila je Vlatka.

"Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno", napisala je Vlatka.

Izgleda da je Bornu to prilično uznemirilo, pa je uvrijedila Vlatku. "Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene", poručila joj je.

Tu ipak nije stala pa je danas objavila fotografiju Luke Rajića uz opis: "Tajkun dođe i prođe, a kako se zovu oni što traju?!"

Ranije je podijelila i niz Instagram priča u kojima se vide razni komentari pratitelja, a koji prozivaju i njezina bivšeg supruga.

"Cijela Hrvatska zna porijeklo novca koji si ti, Borna, iskamčila od Rajića pri razvodu i koji i danas trošiš. Ti bi najmanje trebala nekoga zbog porijekla prozivati. Napadaš i vrijeđaš Vlatku koja nikoga nije etiketirala. Možeš se sramiti", glasio je jedan od podijeljenih komentara.

image

Komentar na profilu Borne Kotromanić

Instagram

"Mi i dalje ne znamo otkud tvom mužu prvi milijun. Da rata u HRV nije bilo, ti i muž bi za minimalac radili, a ne se ku*čili s pokradenim parama. Nemaš ni dana staža, sramoto", glasio je drugi.

image

Komentar na profilu Borne Kotromanić

Instagram

"U ovom slučaju Vlatka je itekako u pravu... Svaku kunu koju imate niste zaradili nego ste pokrali... Bilo bi lijepo barem držati jezik za zubima i pokriti se ušima, a ne prozivati ostale... Od šofera do tajkuna", glasio je treći komentar koje je Borna komentirala sljedećim riječima: "Bili su to primjeri jada i bijede ne Hollywooda, nego Hrvatske, al‘ ok, u svakom žitu ima kukolja, samo treba plijeviti!"

image

Komentar na profilu Borne Kotromanić

Instagram
image

Instagram story Borne Kotromanić

Instagram

Zatim je dodala i da nije u medijskom ratu s Vlatkom Pokos.

"Ja nisam ni s kim u medijskom ratu, ali bih mogla Vlatku Pokos kao javnu osobu s imenom i prezimenom tužiti za klevetu, no satisfakciju ne bih mogla naplatiti pa za sada neću, ali ako nađe bogatog sponzora...", napisala je Borna Kotromanić.

image

Instagram story Borne Kotromanić

Instagram

Objavila je i njihove međusobne prepiske.

"Doista? Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to ju ne čini ni pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni svekar. I ‘uspješne‘ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu", glasio je komentar Vlatke Pokos na koji se Borna nadovezala.

"Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo od svega najmanje pameti. A gdje ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sinu da vidi majku pod prijetnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gucciju, nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj", odgovorila joj je Borna Kotromanić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:50