FANOVI ODUŠEVLJENI

Borna Kotromanić pozirala u minijaturnom badiću i pokazala ‘ubojitu‘ preplanulu figuru

Borna je pozirala u zlatnom kupaćem kostimu, a samu sebe je nazvala ‘crnom Venerom‘, što su pratitelji na Instagramu toplo pozdravili

Borna Kotromanić

 Zeljko Puhovski/Cropix/Cropix

Bivša supruga Luke Rajića, Borna Kotromanić, užarila je društvene mreže svojim fotografijama u kupaćem kostimu.

"Crna Venera", komentirala je u opisu fotografije na kojoj pozira u zlatnom dvodijelnom kupaćem kostimu, a pritom do izražaja dolazi njezina preplanula put.

"Da se ponovo snima film o Tarzanu vjerujem da bi ti bila Jane", glasio je jedan od komentara pratitelja.

"Ljepotica, godine ti ne mogu ništa", "Nikad, ama baš nikad nisam zavidna, ali nemoguće je vidjeti ovakvu liniju i ostati ravnodušna. Nekad s 20 sam izgledala približno ovako. Hvala Vam na poticaju, od danas ozbiljno počinjem vježbati", "Atomska bomba", "Zgodna i seksi" - glasili su samo neki od brojnih komentara na Bornin preplanuli look.

Podsjetimo, Borna se prije gotovo mjesec dana našla u središtu pozornosti kada se na društvenim mrežama posvađala s Vlatkom Pokos. Sve je krenulo tako što je komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića, svekra Nikoline Pišek, a Vlatka Pokos joj se odmah javila u komentarima gdje su se porječkale.

U nedavnom intervjuu za IN Magazin progovorila je i o kraju 10-godišnjeg braka s bivšim suprugom Lukom Rajićem.

"Činjenica je da meni kao ženi i s obzirom na moju osobnost koju ste svi upoznali, nije odgovaralo da budem na drugom ili trećem mjestu, ali u njegovom životu to se nikad neće promijeniti, posao je uvijek na prvome mjestu", objasnila je Borna za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 10:34