RASPRŠILI SE PO SVIJETU

BOROVI, POKLONI I DJED MRAZ Pogledajte kako teku posljednje pripreme poznatih za savršen Božić u krugu obitelji, naša voditeljica pregazila obećanje

 
 Instagram

Božić se bliži pa su tako i zadnje pripreme u tijeku. Božićna drvca već su uglavnom okićena, kupuju se darovi, a neizbježno treba prošetati i adventskim kućicama te popiti koje kuhano vino, pojesti pokoju fritulu i tako barem malo predahnuti.

sobovi rogovi No nisu se sva naša poznata lica odlučila provesti blagdane u svojem domu, neki su odlučili zimu zamijeniti ljetom i toplim krajevima. Među njima je i bivša manekenka, ekonomistica Mirela Forić Srna koja, ako je suditi po fotografijama koje je objavila na svojem Instagramu, uživa na pješčanim plažama i suncu na nepoznatoj destinaciji. Ljupka Mikić Gojić otisnula se, pak, s obitelji u Dubai, a kako izgleda tamošnji blagdanski ugođaj pokazala je na društvenim mrežama.

Ljupka Gojić Mikić je s obitelji otputovala u Dubai

Za toplije, egzotične krajeve uglavnom su se odlučili nogometaši i njihove obitelji, no kako izgleda advent u hladnijim krajevima istražila je HTV-ova urednica Tončica Čeljuska koja otputovala u Zürich, dok je Barbara Kolar otišla u New York.

Korina Longin se pohvalila posebno uređenim kutkom za svoju djecu

“Obećala sam si da više nikad neću zimi u New York. Ali fućkaš ženu koja se ne da nagovoriti”, napisala je Kolar na Instagramu. Ipak, vratila se u Zagreb, a božićno ukrašavanje nije izbjegla ni njezina mezimica Lola, kojoj sobovi rogovi uistinu urnebesno pristaju. Ipak, većina naših poznatih imena ostala je blizu svojih domova, uglavnom izbezumljena jer nisu sve obavili što su namjeravali.

Minea se požalila kako poklone opet kupuje u posljednjem trenutku

“Onaj osjećaj kad u zadnji čas juriš po poklone za najdraže”, napisala je uz svoju fotografiju, snimljenu u jednom dućanu, voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea.

Glumica Ana Maras Harmander sa suprugom Johnom i njihovim sinčićem Rubensom uživala je u zagrebačkom božićnom ugođaju, no potom joj je bolest poremetila planove. Kako je ostala bez glasa, morala je otkazati i predstavu.

Ella Dvornik

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, najspremnije za Božić su Ella Dvornik i Kristina Bradač. Svoje jele okitile su još početkom prosinca, a potom je stigao na red i drugi dekor, uključujući čak i onaj modni.

Kristina Bradač je okitila bor sa svojom kćeri

Nije samo za male Tome se posebno posvetila Bradač, koja je, čini se barem, već tjednima opijena blagdanskom atmosferom.

Pjevačica Žanamari Perčić kupila je nove kuglice za bor, a voditeljica Antonija Blaće i Marijana Batinić nisu, pak, odoljele a da ne sjednu Djedu Mrazu u krilo i ovjekovječe taj trenutak rezerviran uglavnom za one najmanje.

Korina Longin Starr, bivša manekenka s njujorškom adresom, jako+ je maštovito uredila božićni kutak za svoje sinove, u što je uključen i poštanski sandučić u koji mali Princeton i Brighton mogu ubaciti svoja pisama sa željama za Djeda Mraza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:44