ESTRADNA DRAMA

BOYTRONIC UZVRATIO BIVŠOJ PJEVAČICI: Žalosno je i nemoralno to što priča, osigurali smo joj sve

 INmusica / PROMO

ZAGREB - Nakon što je sad već bivša pjevačica grupe ET, Sara Elena Menkovska, javno izjavila kako je grupu napustila jer više nije imala od čega živjeti, na njezine tvrdnje reagirao je menadžer grupe, poznati producent Adonis Ćulibrk Boytronic.

Podsjetimo, Menkovska je za Story izjavila kako od travnja više nije smjela prihvaćati nikakve poslove sa strane, dok joj grupa od tada ništa nije osigurala.

Ćulibrk je u priopćenju potvrdio kako Menkovska više nije pjevačica grupe ET, no tvrdi kako je do kraja suradnje došlo isključivo iz profesionalnih razloga, i to zato jer je Menkovska kršila ugovorne obaveze prema grupi.

Izjavio je kako su joj bili osigurani suradnici na nivou najboljih hrvatskih stručnjaka, od režisera spota, fotografa, stilista, vizažista, frizera, vokalnog trenera, koreografa, te da je 'žalosno i nemoralno' da takve izjave dolaze od osobe kojoj je bila osigurana vrhunska profesionalna suradnja u svakom segmentu poslovanja.

Ćulibrk je u priopćenju i naglasio kako će biti primoran pokrenuti 'sve zakonom predviđene radnje' protiv Menkovski, zbog njenog kršenja odredbi ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 16:15