NIJE IŠLO...

Bračni brodolom jedne od najljepših Hrvatica: ‘Presudio nam je život na dvije lokacije‘

Voditeljica Jelena Lešić ispričala je da su o rastanku dugo i detaljno razgovarali te da su odluku o razilaženju donijeli zajedno
Jelena Lešić
 Instagram

Jedna od najljepših Hrvatica, HTV-ova voditeljica i bivša Miss Universe, Jelena Lešić (35), koju mnogi još pamte pod djevojačkim prezimenom Glišić, potvrdila je za Jutarnji - ona i njezin suprug, lošinjski poduzetnik Krešimir Lešić (41), rastaju se nakon sedam godina braka.

Njihovoj ljubavnoj priči, koja je i počela na Lošinju, došao je kraj upravo zbog života na dvjema lokacijama. Voditeljica je ispričala da su o rastanku dugo i detaljno razgovarali te da su odluku o razilaženju donijeli zajedno, i to ne preko noći. Objasnila je da su im se dvije adrese u sedam godina braka činile kao prednost, no s vremenom su postale prepreka.

Par se, inače, vjenčao krajem 2018. godine u Zagrebu. Imali su intimnu ceremoniju na kojoj su bili prisutni samo najbliži prijatelji i obitelj. Braku je prethodila dugogodišnja veza, a Jelena je više puta izjavljivala da želi da sam obred vjenčanja bude nenapadan. Ona i Krešimir doista su to tako i izveli, pa je voditeljica čak i radila na svoj najveći dan. Govorila je da ju je Krešimir osvojio time što ju svaki dan nasmijava.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

- Znam da radim javan posao i da ne mogu baš reći da ne bih ništa pričala o svom privatnom životu, neću ovo, neću ono, znam da nešto moram podijeliti. No, željela sam nešto za sebe zadržati, dio svoje intime imati za sebe, pa informacije doziram. Mi smo se zaručili, nije to bilo iz vedra neba, ali nisam htjela sa svima podijeliti kad i gdje ćemo se mi vjenčati "pa evo dođite da svi vidite" - ispričala je Jelena za Jutarnji nakon vjenčanja, pa nastavila:

- Moj suprug i ja volimo neke stvari zadržati za sebe, ne volimo raditi velike ceremonije, htjeli smo to napraviti na svoj način, da mi uživamo i budemo sretni, da smo opušteni i ležerni, da nam bude lijepo. I tako je i bilo. Mala, intimna svadbica, a imat ćemo na ljeto na Lošinju proslavu. To neće biti svadba, već više party za prijatelje, da ih počastimo, da se zabavimo. Ništa kod nas ne mora biti službeno, veliko, uštogljeno. Nikad nisam maštala o svadbi, nisam maštala ni o tome da bih bila misica, niti manekenka, nisam gledala ni izbore, ništa - izjavila je 2019. godine, dodajući da nije razmišljala ni o idealnoj vjenčanici jer ih je u životu kao model nosila barem sto.

U istom je intervjuu Jelena otkrila da je prije Krešimira imala još jednu vezu. Njen je život, kaže, vrlo miran.

image
Jelena Lešić 2010. na modnoj reviji
Biljana Gaurina/Cropix

- Imala sam jednu vezu, i to je bilo to. Sad imam muža, nije se imalo što za pisati. Pisalo se o projektima koje sam radila, nije da iskačem u javnosti, sad me gledajte, pratite, sad sam tu, tamo. Za medije je zanimljivije kad netko ima neke oscilacije u životu, a kod mene je relativno mirno - rekla je.

HRT-ova voditeljica ovih dana radi punom parom, pa nam se i danas nam javila između snimanja. Na javnoj televiziji pojavljuje se u "Lotu", vodi emisiju o automobilizmu "Auto Market" te lifestyle magazin "Klub 7". Brojni ju nazivaju jednom od najljepših Hrvatica, a veću je popularnost stekla nakon što je 2005. godine kao 18-godišnjakinja osvojila krunu i titulu Miss Universe. Inače, Jelena je i pohađala jedno visoko učilište u Zagrebu za pravo i financije gdje je završila dva smjera: Upravljanje ljudskim potencijalima i Menadžment financija.

image
Jelena Lešić, 2012.
Neja Markicevic/Cropix

- Sve češće u zadnje vrijeme vidim da tako naslovi ili barem uvodi u tekstove o meni počinju. 'Jedna od najljepših Hrvatica' pa onda dalje... Bilo mi je iznenađenje kada sam to prvi put vidjela, a onda kako se krenulo često ponavljati, nekako mi je počelo biti normalno. Ali, mislim da mi imamo jako puno lijepih misica, voditeljica... Ma, lijepo je to, godi u svakom slučaju - izjavila je Jelena jednom prilikom za Jutarnji o laskavim titulama koje ju već dugo prate.

image
Jelena Glišić, udano Lešić, Miss Universe 2005.
Dragan Matic Dragan Matic/Cropix

Podsjetimo, upravo je Jelenina stražnjica u reklami za Hrvatsku turističku zajednicu 2010. godine podignula veliku prašinu. Zbog, kako su tvrdile, "seksističkog spota" tada su se pobudile i ženske udruge i tadašnja premijerka Jadranka Kosor. No, nešto više od dvije godine kasnije, nije više bilo polemike, pa se necenzurirani spot "Recept za savršen odmor" našao u kampanji Hrvatske turističke zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:42