‘MAFIJA MAMA‘

Branka Krstulović i Lana Jurčević zasjale na ‘mafijaškoj‘ filmskoj večeri za dame

Pretpremijera filma ‘Mafija Mama‘ s Toni Collette i Monicom Bellucci okupila je više od 500 gošći željnih opuštanja

Lana Jurčević s plesačicama

 Bojan Zibar/promo/Bojan Zibar/promo

Bila je to još jedna večer za dame organizirana u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema i najposjećenija Très Chic projekcija do sada. Pretpremijera filma "Mafija Mama" s Toni Collette i Monicom Bellucci okupila je više od 500 gošći željnih opuštanja kako uz ovu hit komediju, tako i koktele i druge poklone. Među njima su bila i poznata lica poput Nikoline Pišek, Branke Krstulović, Aleksandre Dojčinović, Mirjane Mikulec i Lane Jurčević.

image

Nikolina Pišek

Bojan Zibar/promo/Bojan Zibar/promo

Voditeljica RTL-ova showa "Masked Singer" pojavila se u za nju ležernom izdanju - pliš odijelu koje je kombinirala s tenisicama. Naravno, puno pogleda je privukla i naša bivša Miss Hrvatske, Branka Krstulović koja se baš često i ne pojavljuje u javnosti.

image

Branka Krstulović

Bojan Zibar/promo/Bojan Zibar/promo

Uvijek decentno i ukusno odjevena družila se s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović i naravno drugim gošćama. Inače, Lana Jurčević nije bila na Très Chicu samo zbog opuštanja, već prvenstveno zbog poslovnih razloga. Za uzvanice je izvela svoj novi singl "Tipično muški" koji je u sedam dana prikupio oko dva milijuna pregleda. Jurčević je svoj novi uradak premijerno predstavila pred publikom praćena plesačicama.

image

Aleksandra Dojčinović

Bojan Zibar/promo/Bojan Zibar/promo

Inače, "Mafija Mama" govori o Amerikanki talijanskih korijena (Collette), čiji život nije povezan s mafijaškim podzemljem. No sve se mijenja jednoga dana kada dobiva poruku od djeda koji joj, oporukom, prepušta vođenje "obiteljskog biznisa". Dakle mora postati "boss". Hitno odlazi u Italiju kako bi upoznala obitelj i preuzela "posao"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:19