NISU SE POMIRILI

Brat Chrisa Rocka bijesan na Smitha: ‘Oduzmite mu Oscara, mučno mi je kad gledam snimku tog šamara‘

Ždere me iznutra dok gledam iznova i iznova jer napadnut je netko koga volim, a ja ništa ne mogu učiniti po tom pitanju.

Šamar Willa Smitha na dodjeli Oscara o kojem se i dalje priča

 Robyn Beck

Komičar Chris Rock primijećen je prilično tmurnog raspoloženja dok je sam šetao ulicama New Yorka, nakon što je njegov 42-godišnji brat Kenny odbacio isprike Willa Smitha i zatražio od Akademije da glumcu oduzme Oscar zbog zloglasnog šamara na dodjeli od prije tjedan i pol. Naime, komičarev 15 godina mlađi brat Kenny ispričao je za Los Angeles Times kako ima velikih problema dok iznova gleda itekako poznatu snimku s dodjele Oscara, te smatra kako zbog napada na Chrisa, Will Smith ne bi trebao zadržati trofej za najboljeg glumca.

image

Chris Rock u tmunorm raspoloženju snimljen na ulicama New Yorka

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Ždere me iznutra dok iznova i iznova to gledam jer napadnut je netko koga volim, a ja ništa ne mogu učiniti po tom pitanju. Svaki put kad pogledam video, ponovno proživljavam isto i to se onda nastavi vrtjeti u mojoj glavi. Moj brat mu nije bio prijetnja, a vi ga u tom trenutku ne poštujete. Jednostavno ste ga ponizili pred milijunima ljudi koji gledaju show", ispričao je Kenny Rock.

Inače, u petak je Smith dao ostavku u Akademiji nazvavši svoj ispad tijekom dodjele "šokantnim, bolnim i neoprostivim", dodajući kako će prihvatiti sve dodatne posljedice koje odredi Odbor upravitelja Akademije.

"Lista onih koje sam povrijedio je duga, a uključuje Chrisa, njegovu obitelj, mnoge moje drage prijatelje i voljene osobe, sve posjetitelje, kao i globalnu publiku pred ekranima. Izdao sam povjerenje Akademije. Lišio sam ostale nominirane i pobjednike njihove prilike za slavlje i da budu slavljeni zbog svog izvanrednog rada. Moje srce je slomljeno", naveo je Smith u svojoj izjavi. Ipak, Chrisov brat Kenny ispriku nije prihvatio, objašnjavajući to činjenicom da je glumcu prilično dugo trebalo da zatraži oprost.

image

Chris Rock

Myung Chun/los Angeles Times/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Možda bih na to drugačije gledao da se odmah ispričao, kad se popeo na pozornicu, plakao i prihvatio nagradu. Ali nije, pa mi to govori da se ipak radi o nečem drugom", naglasio je Kenny te izrazio i frustraciju što Akademija nije žešće reagirala na sam incident. "Trebao je biti odmah izbačen od tamo. Držim ih odgovornima za to. Mogao se popeti i napraviti mom bratu što god je želio. Moglo je biti i puno gore od onog što je učinio. Po mom mišljenju, osramotio se tim činom, kao i svoje nasljeđe", smatra Kenny.

Sve ovo odvilo se samo tjedan dana nakon što su Kenny te drugi Chrisov brat Tony tvrdili kako je reper Diddy lagao u svojoj izjavi medijima kako su Will i Chris zakopali ratnu sjekiru nakon šokantnog šamara na Oscarima. Naime, samo nekoliko sati nakon kontroverznog događaja, kad je Will udario Chrisa na pozornici zbog šale na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith, Didy je za Page Six naveo kako je svađa "okončana". No, 47-godišnji Tony inzistirao je u razgovoru s obožavateljima na Twitteru kako to definitivno nije slučaj.

Jedan od fanova upitao je Tonyja: "Znači, Diddy je lagao kad je rekao da su se Chris i Will pomirili iste večeri i da su sad u dobrim odnosima?", a Tony je odgovorio: "Da".

image

Will Smith

Robyn Beck

Inače, na zabavi Vanity Faira, nakon dodjele Oscara, Diddy je prilično samouvjereno govorio o incidentu: "To nije nikakav problem. To je gotovo. Mogu to potvrditi. Sve je to ljubav. Oni su braća".

No, Tony je s fanovima također podijelio kako ne prihvaća Willovu ispriku, kao i da je njegov brat Chris dobro.

Na Willovu ispriku još uvijek nije odgovorio ni sam Chris Rock koji se još uvijek nije niti javno oglasio po pitanju samog incidenta, iako je odmah na dodjeli potvrdio kako neće protiv glumca podnijeti tužbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:09