SVADBENA ZVONA

BRAT JELENE VELJAČE OŽENIO PRELIJEPU HRVATSKU GLUMICU Vjenčanje im je uistinu bilo za pamćenje, a sestra mladoženje sve je oduševila svojom haljinom

 
 Instagram

Ivan Veljača i Ana Vučak jučer su uplovili u bračnu luku, nakon pune dvije i pol godine veze. Poznati scenograf i brat nešto poznatije sestre, glumice Jelene Veljače, svoju je vezu s prelijepom Anom obznanio na Pulskome filmskome festivalu prije nekoliko godina, a od tada je par nerazdvojan, piše Slobodna Dalmacija.

Ivan se taman u to vrijeme rastao od kolegice scenografkinje Anite Dujić, koja je odmah uskočila u vezu s Ivanom Hercegom, ali i Veljača je pronašao utjehu u zgodnoj glumici Vučak. Publika Anu zna još od 'Parlaonice' koju je vodila, a imala je i veliku ulogu u seriji 'Kud puklo da puklo'.

Ne znamo kreću li se svi jednostavno u istim krugovima ili se radi o slučajnosti, ali možemo zaključiti da se ekipa, i kad je ljubav u pitanju, drži struke. I Jelenin suprug je poznati glumac, Dražen Čuček, najpoznatiji publici po ulozi u seriji 'Bitange i princeze'.

Ovaj scenografsko-glumački par priredio je posjetiteljima uistinu prekrasnu fešticu, a samo smo dijelić mogli vidjeti preko fotografija koje je presretna mladenka objavila na društvenim mrežama. Pohvalila se vjenčanjem i Jelena Veljača, koja je imala toaletu za pamćenje: duga suknja ukrašena ogromnim crvenim ružama plijenila je poglede uzvanica cijelu večer.

Upravo je Jelena i 'odala' brata, objavivši 'spoiler' prije svadbe. Pohvalila se 'veštom' i napisala da je prigoda veliko vjenčanje - ali ne njeno. U sljedećoj objavi vidljivo je da je svadba u svakome pogledu bila za pamćenje, a romantične, starinske zavjese, rasvjeta i industrijski 'štih' otkrivaju da se radilo o pomalo 'alternativnoj' svadbi, baš kao što i priliči mladencima, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:42