FILIP HRGOVIĆ

Broje sitno do rođenja djeteta: Uskoro stiže prinova u obitelj slavnog boksača

Par se poznaje još od djetinjstva, zajedno odrastajući u Sesvetama, a u braku su od 2019. godine

Marinela i Filip Hrgović

 Ana Mihalic/

Boksač Filip Hrgović podijelio je fotografiju sa svojom trudnom suprugom Marinelom, a prema fotografiji i komentarima na Instagramu, bolja polovica poznatog sportaša uistinu broji sitno do poroda.

- Moje sve - napisao je 31-godišnji Hrgović ispod fotografija na kojima nasmijano pozira u društvu trudne supruge i psa.

U komentarima su brojni izrazili divljenje portretom obitelji Hrgović i njihove nadolazeće prinove, a nazvali su ih "predivnima".

- Uskoro ćeš postati otac. To je poslanje i uloga vođe i zaštitnika. Čestitam! - naglasio je jedan komentator.

- Predivna trudnica. Svu sreću svijeta želim mami i bebici. Baš ste predivna obitelj - stoji u drugom komentaru ispod fotografije.

Podsjetimo, Filip se prvi put na svojem Facebook profilu pohvalio ovim lijepim vijestima još prije dva mjeseca, uz zajedničke fotografije njega i trudne supruge, i to uz riječi: “S mojim anđelima! Tim Hrgović se širi”. Prema izvoru, Marinelina je trudnoća tada bila u najboljem redu i odlično se osjećala.

- Trenutno je u zadnjem tromjesečju. Beba dolazi jako brzo - naveo je izvor tada.

Inače, par se poznaje još od djetinjstva, zajedno su odrastali u Sesvetama. Nakon šest godina veze, 2019. godine su izrekli sudbonosno da.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 12:26