NAPAD ILI OBRANA?

BRUTALNA SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO Ninu Morić napala kolumnistica, nije joj ostala dužna: 'Tko si ti da mi sudiš? Ti si najgori mogući primjer...'

 
 Instagram

Nina Morić zasigurno je jedna od poznatijih domaćih manekenki. Njena slava dosegla je vrhunac u susjednoj Italiji gdje je još 90-ih odlučila prebaciti karijeru. Tamo je nastavila živjeti i bila je jedna od omiljenijih javnih osoba, piše Slobodna Dalmacija.

Unatoč turbulentnom odnosu s osuđenim kriminalcem, bivšim suprugom Fabrizijem Coronom, a i unatoč tomu što je prelijepo lice estetskim operacijama dovela do neprepoznatljivosti, svaki je Ninin nastup u javnosti još uvijek popraćen određenom dozom simpatija.

No, da ne izaziva kontroverze, ne bi se moglo reći.

Posljednje je njeno pojavljivanje tako uzburkalo prisutne u publici. Nina je gostovala u emisiji 'Pet protiv jednoga' u kojoj su joj pitanja postavljali talijanski voditelji i kolumisti, a sve je krenulo krivo kada su se u programu uživo sukobile Morić i kolumnistica Karina Cascello, prenosi Il Giornale.

Nakon što joj je postavila škakljivo pitanje o bivšemu suprugu Coroni, Cascella je nastavila: 'Riječ je o muškarcu koji ti je uništio karijeru i osobnost!'

'Ponovila bih sve kada bih imala priliku, ne kajem se ni zbog čega, grijesi su uvijek obostrani, možda sam bila fragilna, ali uspjela sam se nekako osvijestiti...', pravdala se Nina, hladna kao špricer, pišu talijanski mediji.

'Ali kako bi shvatila da si mentalno oslabljela, nije li ti trebala pomoć liječnika', uzvratila je na to Karina Cascella.

View this post on Instagram

Principesse contemporanee.... www.NmCode.it @nm_code

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

'Karina, molim te, nisi psihologinja. Tko si ti da mi sudiš? Ja mogu tvrditi da sam slaba, ali ti ne. Stvarno si najgori mogući primjer osobama koje pate. Osoba si bez skrupula i bez osjećaja', izredala je Nina svoje komentare.

Uslijedio je zatim aplauz publike za hrvatsku manekenku, a oglasila se i Barbara D'Urso, voditeljica, kako bi zaustavila pravu svađu koja se zahuktavala između dvije žene.

Na društvenim mrežama uslijedio je pak pravi izljev podrške za Morić, a komentari o neprofesionalnosti kolumnistice došli su do toga da razjareni gledatelji traže da ju se makne s TV ekrana. Vrijeđati nečije mentalno stanje i davati liječničke dijagnoze, zaključak je, apsolutno je neprimjereno, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:17