ZAPALILA INSTAGRAM

Bujno, bujnije, Nives: Celzijus podijelila vruće kadrove u čipki, malo toga ostavila je mašti

Pjevačica i influenserica na Instagramu ima 450 tisuća fanova koje redovito časti seksepilnim snimkama i fotografijama

Nives Celzijus

 Instagram/Nives Celzijus

Kakav bi to petak bio bez seksepilne snimke Nives Celzijus na Instagramu? Pjevačica i influenserica koju na toj mreži prati 450 tisuća obožavatelja objavila je, naime, novi story koji je zapalio mreže, a na snimci pozira samo u trapericama i gotovo prozirnom čipkastom grudnjaku koji malo toga ostavlja mašti.

image

Nives Celzijus

Instagram Screenshot/ Nives Celzijus

U prvom planu su kao i uvijek njene bujne grudi, a snimku je podijelila uz taktove hita Karola G ‘Sejodioto‘, i to nakon tjedna u kojem je objavila niz fotografija kojima pruža podršku hrvatskoj reprezentaciji koja igra na Svjetskom prvenstvu. Na njima pak pozira i šeće ispod već poznate 200 metara duge navijačke zastave, što joj je donijelo desetak tisuća lajkova i niz komentara.

Nives Celzijus (40) inače redovito objavljuje seksepilne fotografije na kojima je oskudno odjevena, što se prenosi po portalima, a fanovi joj redovito komplimentiraju na izgledu i sjajnoj formi. Iz braka s bivšim nogometašem Dinom Drpićem ima kćer Taishu i sina Leonea. S njim se razvela još 2012. godine nakon devet godina braka, a otad se o njenom ljubavnom životu malo toga zna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:16