DONOSIMO PREMIJERU

CAMBI. imaju novu ljubavnu baladu, dašak njezine bondovske atmosfere savršeno se uklopio i u zanimljiv spot

Priča spota smještena je na više lokacija u Splitu te na atraktivnoj lokaciji kule Nutjak koja se uzdiže iznad rijeke Cetine

Vokalni pop sastav CAMBI.

 Marita Bulimbašić

Četvorica lead vokala sastava CAMBI. - Jure, Joško, Sandro i Luka - ne prestaju oduševljavati publiku svakim novim singlom. Očekivano, reakcije su jednake i na posljednji singl "Moja duša" koji odlično zaokružuje priču njihovog aktualnog albuma ‘‘Zaljubljen‘‘.

Nakon dvije godine, vokalni pop sastav CAMBI. opet surađuje s Marijom Mirković, autoricom hita "Zaljubljen" s Dore 2021. kojim su osvojili visoko 4. mjesto, srca publike i vrhove ljestvica slušanosti.

Ovi vrhunski glazbenici otpjevali su još jednu prekrasnu ljubavnu baladu raskošnog aranžmana iza kojeg stoji njihov stalni suradnik i producent Hrvoje Domazet, koji je pjesmi, između ostaloga, dao i dašak bondovske atmosfere koji se savršeno uklapa u tematiku spota.

Kadrove spota snimio je i režirao splitski redatelj Ivan Trpimir Lozić, kojemu je ovo već druga suradnja s ovom grupom: ‘‘S CAMBI-jem je uvijek ugodno iskustvo u ugodnoj ekipi. Red snimanja, pa red klapske pjesme, pa red nazdravljanja i na kraju, neizostavno, red smijeha. Ovo je već druga moja suradnja s CAMBI-jem koja je prošla brzo i efikasno. Osim profesionalnog puta, gajimo i prijateljstvo, tako da je sve u svemu to uspješna spajalica. Za lokacije smo zajedno ‘mućkali‘ tražeći nešto starinsko, raspadnuto, ali opet više sjetno, nego tužno‘‘.

Priča spota smještena je na više lokacija u Splitu te na atraktivnoj lokaciji kule Nutjak koja se uzdiže iznad rijeke Cetine.

image

Vokalni pop sastav CAMBI.

Marita Bulimbašić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:19