DRAMA NA DODJELI

Celebrity tračanje na Selenin način: Prijateljicama se pojadala na slavnog glumca, stručnjak za čitanje s usana sve otkrio!

Sumnja li Kylie u profesionalnost svog odabranika ili jedostavno ne voli pjevačicu?

Dodjela Zlatnih globusa

 Profimedia/

Nova drama je na vidiku jer su se pojavile snimke zvijezda s dodjele Zlatnih globusa, a na jednoj od njih Selena Gomez svojim prijateljicama Taylor Swift i Keligh Sperry prepričava neugodno iskustvo s Kylie Jenner i Timotheejem Chalametom. S obzirom na to da je riječ o snimci na kojoj se ne može čuti što pjevačica zapravo govori, stručnjak za čitanje s usana Jeremy Freeman otkrio je za Daily Mail o čemu je riječ.

image

Selena Gomez, Taylor Swift i Keligh Sperry

Christopher Polk/Afp/Profimedia/Christopher Polk/afp/profimedia

"Nije se htio fotografirati sa mnom, rekao je ne", pročitao je sa Gomezinih usana Freeman. Sperry je tada upitala je li riječ o Timotheeju na što je Gomez odgovorila potvrdno klimajući glavom. Zatim je Swift nešto šapnula svojoj prijateljici na što je ona odgovorila da je pokušala, ali da nije mogla te da će ih to uznemiriti.

Obožavatelji su odmah situaciju iskomentirali na društvenim mrežama. "Selena kad god joj se nešto dogodi, trči ravno svojim curama", "Pobrinula se da viče toliko glasno da je svi mogu čuti", "Zašto Timothee ne pozdravlja Selenu ako su prijatelji, zbog Kylie?", neki su od komentara.

image

Selena Gomez, Taylor Swift i Keligh Sperry

Christopher Polk/Afp/Profimedia/Christopher Polk/afp/profimedia

Možda se Kylie boji da nisu samo prijatelji jer ipak su Gomez i Chalamet u filmu Woodyja Allena "A Rainy Day In New York" glumili ljubavnike. Sumnja li Kylie u profesionalnost svog odabranika ili jednostavno ne voli pjevačicu? Kao što znamo, Kylie i Selena prošle su godine imale nesuglasice na društvenim mrežama kada se Kylie rugala Seleninim obrvama. Obožavatelji su tada osudili Kylien čin, a ona je negirala da je u pitanju bilo ruganje Seleni.

Inače, zvijezda novog filmskog hita ‘Wonka‘ nominirana je za najbolju izvedbu muškog glumca u filmu - mjuzikl ili komedija. Na dodjeli je par privlačio pozornost svih prisutnih jer nisu prestajali izmjenjivati nježnosti jedno prema drugom. Strani mediji prenose kako par nije ni s kim razgovarao, čak ni u pauzi za reklame, samo su se ljubili.

image

Timothee Chalamet i Kylie Jenner

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:05