TOP ILI FLOP?

Čeljuskin dekolte zapalio društvene mreže: ‘Zabezeknuo sam se! Bravo za gospođu‘

Za intervju s Jadrankom Kosor HRT-ova voditeljica odjenula je haljinu (pre)duboka dekoltea koja baš i nije ‘sjela‘ svim gledateljima
Tončica Čeljuska
 Screenshot/YouTube

HRT-ova urednica, novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska u utorak navečer u talk showu "U svom filmu" ugostila je bivšu hrvatsku premijerku Jadranku Kosor, a sudeći po komentarima brojnih gledatelja, glavna tema o kojoj se na društvenim mrežama priča i dan poslije emitiranja emisije jest - njezin dekolte.

Naime, atraktivna Tončica odjenula je ženstvenu haljinu boje fuksije, koja joj je dodatno istaknula preplanulu put, no mnogi su zaključili kako njezin prilično dubok dekolte nije bio primjeren za pojavljivanje na nacionalnoj televiziji.

- Ajme poprsje. Zabezeknuo sam se!

Baš je bilo degutantno. Ono, gledam i ne vjerujem!

Što je s dekolteom? Možda bi joj netko mogao reći da ovo ipak nije prikladno za emisiju.

Stajling voditeljice je usklađen s cajkama. Servirane velike grudi i napumpane usne nikako nisu u skladu s emisijom i temom - ovo su samo neki od komentara iznenađenih gledatelja, no iako u manjini, bilo je i onih koji su pohvalili Čeljuskin modni izričaj.

- Zvijezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska, u haljini za broj manjoj. Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmirili. Bravo za gospođu - misle pak neki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:05