PRINOVA U OBITELJI

ČESTITKE NATAŠI JANJIĆ I SUPRUGU ORTOPEDU STIŽU SA SVIH STRANA Domaća glumica dobro se oporavlja, a doznali smo i detalje o malenome Toniju i porodu

Crvenokosa Splićanka na svijet je donijela dječaka teškog 3650 grama i dugačkog 50 cm. Mama i beba ostat će u privatnoj poliklinici još nekoliko dana, a potom će sretna obitelj biti na okupu

Glumica Nataša Janjić i njezin suprug, dr. Nenad Medančić, svom sinčiću dali su ime Toni. Tu informaciju javnosti je igrom slučaja otkrila prijateljica splitske glumice, koreografkinja Larisa Navojec, u svojoj čestitki na Instagramu. Nije, naravno, bila jedina čestitarka, jer od utorka poslijepodne, kada je Natašin suprug Nenad na Facebooku podijelio sretnu vijest, paru ne prestaju stizati čestitke.

Kako i ne bi, kada je u obitelj stigao dječačić težak 3650 grama i dugačak točno pola metra! U privatnom rodilištu Podobnik, očekivano, na porodu glumice bio je i njezin suprug kao potpora tijekom carskog reza. Zahvat je uobičajeno trajao oko pola sata, prošao je bez komplikacija, a kako saznajemo, Nataša Janjić dobro se oporavlja.

Privatni porod

U rodilištu će ostati barem još četiri dana, a potom će tročlana obitelj Janjić-Medančić biti “na okupu” u svom novouređenom stanu u središtu Zagreba. Novopečena mama, 37-godišnja Splićanka tek je jedna u nizu poznatih imena koja su se odlučila na porod u privatnoj klinici. Među njima su i Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, Ella Dvornik, Antonia Bračulj, Marta Fernandes, Monika Kravić, Vanja Modrić, Ivana Bilić. Budući da su tamo rodile Natašine prijateljice, Jelena Veljača i Larisa Navojec, ne treba čuditi što se i glumica zagrebačkog kazališta Gavella odlučila na taj potez. Naravno, za tako nešto potreban je nemali iznos novca jer cijena poroda i hospitalizacije koštaju između 17 i 40 tisuća kuna.

Da su Medančić i Janjić presretni ne treba posebno napominjati, no u svakom slučaju Nataši se bez sumnje ostvarilo ono što je već dugo priželjkivala. Zbog toga su sretne i njezine prijateljice, među kojima i RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, koja je baš na dan rođenja malog Tonija slavila svoj rođendan, znajući da za slavlje sada ima dvostruki razlog. Inače, upravo su Batinić i njezin suprug Matej Pašalić spojili presretne roditelji.

Nakon poznanstva sve je išlo strelovitom brzinom, jer su očigledno dvoje odraslih ljudi, 37-godišnja Janjić i 35-godišnji Medančić, inače ortoped iz Pazina, dobro znali što žele. Njihova romansa počela je proljetos, uslijedila su zajednička putovanja van Hrvatske, među ostalim i u Barcelonu, da bi pred sami početak još aktualne sezone Janjić obavijestila svoje matično kazalište Gavellu da na nju ne mogu računati jer mora čuvati trudnoću.

Vjenčanje oko Božića

Ipak, Janjić se nije izolirala i dalje je pohodila gotova sva značajnija događanja ponosno pokazujući svoj trudnički trbuščić. Sudjelovala je čak i u Nagradi hrvatskog glumišta, pa kada se napuštajući scenu popiknula, srećom nije pala, publici zagrebačkog HNK omaknuo se prestrašeni uzvik. Par je potpuno renovirao prekrasan stan u središtu Zagreba, a vjenčali su se oko Božića u tajnosti, što je na kraju Janjić potvrdila objavom slika s vjenčanja na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:39