ANKETA: TKO JE NAJBOLJI?

Chef Ivan Pažanin pobrao najgore kritike, Lovro Juraga posebno oduševio žiri: ‘Pravo si osvježenje!‘

Tijekom prve epizode showa osam parova otpjevalo je strane i domaće hitove u kojima su se neki odlično snašli, a neki malo manje

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

 Dario Njavro Za Hrt

Prvi par koji je otvorio show bile su glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević s pjesmom “Why Did You Do It”, a žiri je imao uglavnom pozitivne komentare.

- Ja volim te prašnjave vokale, svidjela mi se izvedba, osjetilo se da je to prvi korak i sada idemo dalje, poručila im je Danijela.

- Očekivao sam puno više, ali ti Lucija inače lijepo pjevaš. Dobro, početak je. Očekujem puno više, zaključio je Marko. Za svoju izvedbu osvojile su 16 bodova.

image

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

Dario Njavro Za Hrt/

Chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa otpjevali su pjesmu „Stvari lagane“, no žiri nije bio pretjerano oduševljen njihovim nastupom.

image

Ivan Pažanin i Zsa Zsa

Dario Njavro Za Hrt

- Naravno da trema ubije i naravno da se to osjeti, poručio im je Battifiaca dok je Marko istaknuo da se Ivan pomalo izgubio u pjesmi.

- Ja sam ti htjela sugerirati da pogledaš snimku kasnije kako je ovo izgledalo. Ja mislim da su svi svjesni svoje pjevačke razine. Ti si toliko hrabar da si se usudio doći ovdje. Hvala ti na tome, rekla mu je Danijela za izvedbu kojom su osvojili 10 bodova.

Hit Diane Ross „Upside Down“ otpjevali su glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić osvojivši svojim nastupom 14 bodova.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Dario Njavro Za Hrt

- Bojan je bio jako lukav s izborom pjesme i tko će što pjevati. To cijenim kod mentora, a kod tebe cijenim što uopće nije bilo loše kako si govorila. Mislim da imaš jako puno prostora za napredak. Za početak je bilo dobro, rekao je Marko.

- Osjetila se ta energija, nemam što drugo reći, pohvalio ih je Battifiaca.

Uslijedili su modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl s izvedbom pjesme „Ti dobro znaš kome pričam“, a kritike su bile podijeljene.

image

Boris Banović i Ivana Kindl

Dario Njavro Za Hrt

- Boris, ti imaš fantastičnu mentoricu i jako dobar odabir pjesme, za mene, za prvi put je sasvim dovoljno, poručila im je Danijela, a Battifiaca se nadovezao kako je bilo iznenađujuće dobro.

- Ivana je čarobnjak jer je uspjela svašta izvući iz mnogih natjecatelja, ali za ovo trebaš biti Gandalf, Marko je iskreno priznao kroz smijeh, a za nastup su osvojili 12 bodova.

Kolumnistica i spisateljica Andrea Andrassy i Ivan Penezić oduševili su žiri izvedbom pjesme „Always“.

image

Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Dario Njavro Za Hrt

- Energični ste, dvoglasja su bila dobra, ima mjesta za napredak, već ste u startu pokazali da ste dobri, rekao im je Battifiaca.

- Hvala na ovom prekrasnom dvoglasju kojim ste apsolutno ovladali, pohvalila ih je Danijela za nastup kojim su prikupili 20 bodova.

Komičar Davor Jurković i Gina Damjanović zapjevali su pjesmu „Tako volim što te znam“, a svojim komentarom poslije njihove izvedbe publiku je posebno nasmijao Battifiaca.

image

Davor Jurković i Gina Damjanović

Dario Njavro Za Hrt

- Naslonit ću se na naslov pjesme „Tako volim što te znam“ – baš i ne. Ja sam oduvijek govorio da ti nisi baš talentiran, i nisi. Šalu na stranu, ja sam stvarno od tebe očekivao puno manje. Ugodno si me iznenadio. Gina, napravila si čudo, zaključio je Battifiaca. Svojom izvedbom osvojili su 15 bodova.

Voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras otpjevali su hit Nine Badrić „Dodiri od stakla“ osvojivši njime 19 bodova.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

Dario Njavro Za Hrt

- Prepustila si se pjesmi, baš se vidjelo da te ponijelo, a to je ono što je bitno, rekla je Danijela.

- Samo se opusti. Početak je bio jako dobar. Nemaš razloga za napetost. Za prvu emisiju ovo jako lijepo zvuči, zaključio je Battifiaca.

Večerašnju epizodu showa zatvorili su glumac i ujedno najmlađi kandidat showa Lovro Juraga i Vjeko Ključarić pjesmom „Lovely Day“, koja je najviše oduševila žiri.

image

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Dario Njavro Za Hrt

- Muzikalno, razigrano, opušteno, čestitam!, pohvalio je Battifiaca.

- Veliko ste osvježenje, ostala sam fascinirana rasponom glasa, nadam se nekim velikim iznenađenjima, zaključila je Danijela.

Da se žiriju najviše svidio njihov nastup večeras pokazale su i ocjene, Lovro i Vjeko osvojili su čak 23 boda.

U anketi koja slijedi nam recite - koji je par na vas ostavio najbolji dojam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:47