PRIHVATILI IZAZOV

Čiji politički kukovi bolje mrdaju, Istre ili Slavonije? Prvo Flego, a sad i Borzan i Matić plešu ‘Rim Tim Tagi Dim‘

Biljana Borzan i Fred Matić zaplesali su na pjesmu ‘Baby Lasagne‘ u Bruxellesu i prihvatili izazov Valtera Flege

Biljana Borzan i Predrag Fred Matić

 Instagram/Biljana Borzan/

Rim Tim Tagi Dim Challenge zahvatio je i političare! Zastupnica u Europskom parlamentu i članica SDP-a Biljana Borzan nije mogla odoljeti izazovu koji se proširio društvenim mrežama pa je na svom Instagram profilu objavila kako ona i Predrag Fred Matić plešu na našu pobjedničku pjesmu kojom ćemo se natjecati na ovogodišnjem Eurosongu.

"Izazov prihvaćen, Valter Flego! Baby Lasagna do pobjede", poručili su Borzan i Matić, a odmah im se javio i oduševljeni Flego.

"Bravo, kolege", zadovoljan je njihovim performansom, a podijelio je i Instagram story u kojem je napisao: "Ono kad izazoveš kolege zastupnike da odrade Rim Tim Tagi Dim Challenge! Ajmo, tko bolje pleše, Istrijani ili Slavonci? Ajmo, Baby Lasagna!"

image

Valter Flego pohvalio Biljanu Borzan i Freda Matića

Screenshot Instagram/
@valter_flego Baby Lasagna and RIM TIM DAGI DIM challange! Istra puca od ponosa!! ? Glazba je ljubav, a naš je Marko tu ljubav prenio na cijelu Hrvatsku i velik dio Europe. ?? Zato sam se i ja upustio u #rimtimtagidim izazov! I europarlamentarci plešu ????We meowed back ? #rimtimtagidimchallenge #babylasagna #challenge #eurovision2024 #dora2024 #umag #istra #istria #hrvatska #croatia ♬ son original - Eurovision Dream

Riječ je o viralnom izazovu koji je početkom mjeseca postao popularan na TikToku, a u njemu ljudi pokušavaju rekreirati dio koreografije Baby Lasagne s rukama u zraku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:18