U PODCASTU

Ćiro otkriva što zamjera Mamiću i tko je bolji - njegovi vatreni iz 1998. ili Dalićevi 2018.?

Druga sezona "Na kauču by Vedrana Lisica" kreće već sutra, a Lisica je za tu priliku ‘privela‘ trenera svih trenera
Miroslav Ćiro Blažević i Vedrana Lisica
 Press

Prvi riječki podcast "Na kauču by Vedrana Lisica", koji je do sada ugostio mnoge poznate ličnosti - između ostalih i blogera Krulu, Alena Vitasovića, Mrleta iz Leta 3 i Ivicu Puljka - kreće u svoju drugu sezonu, koju otvara legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Druga sezona "Na kauču by Vedrana Lisica" kreće već sutra, a Lisica je za tu priliku 'privela' trenera svih trenera, u svom novom studiju, i navelikom ljubičastom kauču. Ćiro se raspričao o svojem djetinjstvu koje je proteklo u velikom siromaštvu, o teškim danima u emigraciji, o tome kako se borio dok nije došao do posla, a onda i do rezultata. Pričao je, naravno, i o vatrenima, o disciplini i ambijentu koji moraš imati da bi uopće radio s igračima koji su 'face', ali kod kojih ni taštine ne izostaje.

image
Na kauču by Vedrana Lisica
YouTube/screenshot


Što zamjera Mamiću, je li ikad igrao namještenu utakmicu, koja je bolja generacija: Ćirini vatreni iz 1998. ili Dalićevi 2018.? Što mu je nudio Tuđman, kako danas gleda na svoju kandidaturu za predsjednika, ali i kako gleda na NK Rijeku i povijesnu, diskutabilnu utakmicu s Osijekom 1999.?

To su samo neke od tema o kojima je Ćiro razgovarao s autoricom i voditeljicom riječkog podcasta Vedranom Lisicom. za ostatak će trebati pričekati utorak u 19 sati, kada će se epizoda pojaviti na YouTube kanalu "Na kauču by Vedrana Lisica". Najavni trailer za emisiju već je dostupan.



"Na kauču by Vedrana Lisica" možete pratiti i na društvenim mrežama gdje se nerijetko objave dodatni isječci te publika dobije priliku postavljati pitanja gostu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:40