VELIKO FINALE

Čitatelji Jutarnjeg s rekordnih 800.000 glasova odabrali pobjednike Zlatnog studija: Proglašenje slijedi 4. veljače

Dodjela nagrada, kako je već tradicionalno, održat će se u najvećem studiju Hrvatske televizije ‘Anton Marti‘ 4. veljače

Zlatni studio

Nakon više od 800.000 glasova koji su pristigli putem kupona objavljenih u tjedniku Studio te online glasova na portalu jutarnji.hr, završilo je glasanje za pobjednike najveće medijske nagrade u zemlji - Zlatni Studio. Rekord po broju vaših glasova je srušen i to je slađe iščekivanje u trenutku dok se prebrojavaju glasovi koji će otkriti one najbolje u pet kategorija - televizije, glazbe, filma, kazališta i radija.

Ne propustite medijski spektakl u izravnom prijenosu, 4. veljače, iz studija 'Anton Marti' Hrvatske televizije

Dodjela nagrada, kako je već tradicionalno, održat će se u najvećem studiju Hrvatske televizije "Anton Marti" 4. veljače, u izravnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. I ove godine pripremamo poseban program, s nizom glazbenih iznenađenja, koji će kulminirati otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata Zlatnog Studija. Voditeljica Daniela Trbović, dobro znano ime gledatelja Hrvatske televizije, vodit će nas kroz stominutni prijenos iz najvećeg televizijskog studija, a zvijezde koje stižu na Zlatni Studio već se danima pripremaju za najveći TV spektakl. Odabrani su toalete i elegantna odijela jer to je prilika da se pokazuju trendovi, klasika, ozbiljnost i otkačenost, a spremne su i ruke brojnih vizažista i frizera.

Ovogodišnjom dodjelom ponovno će prošetati najpopularniji glumice i glumci, pjevačice i pjevači, voditeljice i voditelji, televizijske novinarke i novinari, popularni radijski glasovi, kako oni koji su bili nominirani tako i oni koji su uzvanici ili sudjeluju u zabavno-glazbenom programu. Počele su i tonske probe za sve izvođače osebujnog programa koji će tu večer ispuniti vrhunskom glazbom. Svi oni spremni su za početak dodjele i dobro se zabavljaju dok uvježbavaju nastupe. Što će se pjevati ove godine, još uvijek ostaje mala tajna, no produkcija HRT-a razvući će tisuće metara kabela, a deseci kamera i rasvjeta pripremljeni su za vrhunski vizualni doživljaj. Tu su i impozantni LED ekrani od 80 četvornih metara, na kojima će se izmjenjivati grafike, specijalno snimljene i fotografirane scene upotpunjene vizualnim identitetom Zlatnog Studija.

Poznati je moto Zlatnog Studija da "najbolji biraju najbolje", pa i naš eminentni tim profesionalaca već mjesecima priprema program kako se ni najsitniji detalj ne bi prepustilo slučaju. Režiju prijenosa potpisuje Ivan Miladinov, glazbeni producent Zlatnog Studija je Ante Gelo, scenograf Dragutin Broz, no uz njih je još cijeli niz vrhunskih stručnjaka koji su garancija kvalitete kako bi prijenos uživo ponovno bio za pamćenje.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:11