JAVITE SE!

‘Crno-bijeli svijet‘ traži dvojnike Mirka Novosela i Rajka Dujmića, a snimanje je već prekosutra

Želite biti glumac, ovo je vaša prilika - javite se što prije na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cibona, Rajko Dumić
 Josip Bistrović/arhvska Fotografija, M. Colic/arhivska Fotografija

Ekipa serije "Crno-bijeli svijet" u potrazi je za dvojnicima Mirka Novosela i Rajka Dujmića. Kako serija prati događaje od prije 35 godina, kada je slavnom košarkaškom treneru bilo 47, a glazbeniku 31 godina, traže se muškarci otprilike te životne dobi.

Inače, snimanje četvrte sezona serije "Crno-bijeli svijet" koju za HTV radi producentska kuća Interfilm počelo je još u lipnju, a 12 novih epizoda odvijaju se 1985. i 1986. godine te nas podsjećaju na brojna svjetska i domaća događanja poput Live Aida za djecu Afrike, koncerta Mirodrom održanog na Poljudu, fenomena koji je donijelo emitiranje serije "Dinastija".

image

Josip Bistrovic/arhivska fotografija

Što se tiče sportskih događaja 1985., ključna je definitivno Cibonina pobjeda nad Realom čime je Cibona postala prvak Europe. Produkcija "Crno bijelog svijeta" toj pobjedi odlučila je dati posvetu kroz prizore dočeka košarkaša u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski".

image
M.Colic/arhivska fotografija

Scene će se snimati tijekom večeri i noći 17. rujna, zbog čega se pozivaju svi koji sliče na Mirka Novosela i Rajka Dujmića da se što prije jave i pošalju svoju fotografiju i podatke na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:13