VESELJE U VARAŽDINU

Cure detalji raskošnog vjenčanja Tina Jedvaja i Dine Dragije: Mladencima zapjevao i Saša Matić

Gosti na svadbi našeg nogometnog reprezentativca i njegove dugogodišnje djevojke podijelili su neke od trenutaka velikog slavlja

Dina Dragija i Tin Jedvaj, vjenčanje

 Instagram/criedesign

Cijelog vikenda na društvenim su se mrežama dijelile fotografije s raskošnog vjenčanja hrvatskog nogometaša Tina Jedvaja i njegove dugogodišnje djevojke Dine Dragije.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj, vjenčanje

Instagram/criedesign
image

Prvi ples mladenaca

Instagram/cvija1989

Par se u subotu vjenčao Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu, u društvu obitelji i prijatelja među kojima su bila i brojna poznata imena. Iako su točan datum i lokaciju vjenčanja do posljednjeg trenutka skrivali od javnosti, te tek objavljujući pomalo misteriozne fotografije pokazali da se nešto događa, detalji velikog događaja mogu se vidjeti na profilima njihovih ushićenih gostiju.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj

Instagram/criedesign

Tako je pjevačica ZsaZsa objavila niz fotografija iz same crkve, a dizajnerica Kristina Burja, čije je dvije kreacije mladenka nosila, a odijenula je i mnoge uzvanice, pravu malu modnu reviju. Vjenčanicu je pak mladenka nosila od Vesne Spose. Pjevač Stefan Cvijović, Jedvajev prijatelj, pokazao je trenutke sa svadbenog slavlja gdje je mladencima među ostalim pjevao i Saša Matić.

image

Pjevao je i Saša Matić

Instagram/cvija1989

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni novoizgrađeni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Novopečena supruga našeg reprezentativca, Dina, nekoliko se godina bavila modelingom. Nakon što je završila prvostupnički studij diplomacije i međunarodnih odnosa, otišla je na studij u London. Diplomirala je na antropologiji politike, kriminala i nasilja. Bila je potpredsjednica organizacije Youth Leaders Networka kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba, a odnedavno se bavi NFT-om. Jedvaj je, trenutno, igrač Lokomotiva Moskva.

image

Kristina Zubac i Lucija Mamić na vjenčanju

Instagram/criedesign

Dina je imala dvije djevojačke večeri: s prijateljicama Kristinom Zubac, suprugom košarkaša Ivice Zupca, Brite Bobetić, influencerice i plesačice, sestara Ive i Lucije Mamić, arhitektica Kim Pavlić i Vite Nižić te Kristinom Burjom zabavljala na Ibizi, te u Istri. Tin svoju momačku slavio u Las Vegasu, a s njim su bili Luka Rajić mlađi, pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nogometaš Ardian Aliti te Luka Dokmanović, poduzetnik iz Beograda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:22