OBJAVIO NA FACEBOOKU

'DA GA BAR NISAM POZNAVAO! Evo što poznati estradni menadžer zaista misli o Arsenu, Huljiću i Rozgi

 HANZA MEDIA

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo, otkad je na naše veliko zadovoljstvo živnuo i oporavio se od gripe koja ga je poprilično "zgromila", svakodnevno na svom Facebook profilu objavljuje vrlo zanimljive postove o najpoznatijim i najpopularnijim hrvatskim estradnim imenima, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pa je tako, između ostalih, na tapet došao i Arsen Dedić. O njemu je napisao ono što bi se često znalo čuti od glazbenih "insajdera".

"Ovo je moje mišljenje o Arsenu Dediću. Jednostavno neman prave rijeci za njega... Označio moju mladost... a bogami i starost.... Jednostavno.... NEPONOVLJIV I JEDINSTVEN...... (Ipak....dao bi sve na svitu...da ga nisam poznavao )....."

Objava je, očekivano, izazvala reakcije, od izraza oduševljenja Dedićevim opusom do upita "Zašto bi voljeli da ga niste poznavali".

O Tonču Huljiću Bubalo je naveo sljedeće:

"Mislim da nitko neće imati primjedbu da spada u 3-4 naša najuspješnija autora... Ogroman je njegov opus....

Ali ono šta neću dozvolit nikome da dovede u pitanje, a riječ je o mom mišljenju na temelju mojih 36 godina rada u estradi je da je sigurno na samom vrhu najpoštenijih ljudi na estradi.

Nikad, ali baš nikad nisam od bilo koga čuo da ga je ili probao prevarit ili manipulirat. Normalno da nije mogao svima pomoć, ali nije nikome odmogao.

Čovik za ponos..." - zaključio je Bubalo.

Osvrnuo se i na Huljićevu pulenicu Jelenu Rozgu, pa ustvrdio:

"Zovem kolegu u London i pitam ga....Daj molim te kad se nekoga od vaših izvođača može stavit u kategoriju "zvijezda"? Kad ima pune dvorane ili stadione, kaže. Kad ima prodaju nosača zvuka pri vrhu. Kad ima unaprijed misecima dogovorene koncerte. Kad ima visoku cijenu nastupa. Kad je na naslovnicama...

E pa Jelena... polako ali sigurno uz dva kormilara (Huljiće), jedna si od onih kojima mogu čestitat i pitat..: "Zvijezdo...kako si?" Želim ti jos dugo.......taj status.....".

Ovaj status izazvao je najburnije reakcije.

"Blago nama, očito ima pisme koje oslikavaju intelekt nacije...... A zvijezde? Tko proda više čavapa, taj je "zvijezda" roštilja..."

"Riječi pjesama za odgoj mladih cura ostavljaju bez teksta..." - samo su neke od njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:01