JUNAK KULTNE SERIJE

Dado iz legendarnih ‘Smogovaca‘ blizak je s novim dečkom Danijele Martinović: Otkrio je novi detalj o njemu

Alin Kavur rijetko se pojavljivao u javnosti i samohrani je otac četvero djece

Alin Kavur i novi dečko Danijele Martinović

 Screenshot/Facebook/

Alin Kavur, poznat i kao Dado iz kultne domaće serije "Smogovci", na svom je Facebook profilu objavio fotografiju s Josipom Plavićem, novim dečkom pjevačice Danijele Martinović.

"Dečko Danijele Martinović, inspektor Josip Plavić, inače obožavatelj Smogovaca‼️ Josipe, vidimo se u paintball zabavnom parku", napisao je Alin uz objavu, odnosno, njihovu fotografiju i dogovorio budući susret sa 49-godišnjim Plavićem koji je osvojio srce poznate pjevačice.

Podsjetimo, Danijela je Josipa upoznala nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom, a za sve je bila "kriva" krađa identiteta preko interneta koju je u policiji podnijela njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana. Nakon što je policija riješila spomenuti slučaj, inspektor i pjevačica su se nastavili družiti, a brojne su ih zajedničke vrijednosti na kraju i spojile.

image

Danijela i njen dečko Josip Plavić

Boris Kovacev/Cropix

- Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je pjevačica za Gloriju, koja nije isključila mogućnost da o svemu napiše i knjigu.

Nedugo nakon što je ona potvrdila vijest, našli su se u središtu pažnje romantičnom šetnjom zagrebačkim Bundekom gdje se nisu obazirali na fotografe i izgledali su veoma zaljubljeno.

image

Danijela i njen dečko Josip Plavić

Boris Kovacev/Cropix

- Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena - govori pjevačica, koja kao najromantičniji trenutak u njihovoj vezi pamti vožnju quadom kroz šumu.

U međuvremenu, Kavur se rijetko pojavljivao u javnosti i samohrani je otac četvero djece, a uvijek se rado prisjeti anegdota sa snimanja legendarnih Smogovaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:14