JASNA ZLOKIĆ

‘Dajte joj TV show!‘: Legendarna pjevačica briljirala na pozornici, svaka izjava bila joj je - biser!

Svojim dalmatinskim šarmom i dosjetkama od kojih je većina bila spontana Jasna Zlokić nasmijavala je publiku i gledatelje

Jasna Zlokić i Zorica Kondža

 Davor Pongracic/Cropix

Iako je tijekom večerašnje dodjele Zlatnog studija priznala kako nije baš na ‘ti‘ s društvenim mrežama pjevačica Jasna Zlokić (67) u samo desetak minuta koliko je bila prezenterica nagrada u kategoriji glazbe postala je pravi hit na ‘mrežama‘, kako ih ona naziva.

Posve s razlogom! Svojim dalmatinskim šarmom (Jasna je odrastala u Veloj Luci na Korčuli) i dosjetkama od kojih je većina bila spontana, a ne u scenariju, nasmijavala je publiku u HRT-ovu studiju i ispred malih ekrana.

- Skoro san pala! - uzviknula je kad se pojavila na pozornici.

Voditeljici Jeleni Glišić rekla je: ‘Ti znaš hodat u toj vešti, ja ne znan!‘, a Mirku Fodoru: ‘Imaš ti još kose, samo se stisla!‘

image

Jelena Glišić, Jasna Zlokić i Mirko Fodor

Darko Tomas/Cropix/Cropix

Kad je Eni Jurišić došla s Matijom Cvekom preuzeti nagradu za pjesmu godine, Jasna joj je kazala: ‘Skoro si mi s tin šeširon iskopala oko!‘

- Luda san bez njih - referirala se na društvene mreže.

Posebno šaljiv trenutak bio je kad je Zorica Kondža proglašena najboljom pjevačicom u prošloj godini. Kondža je bila uvjerena da će tu nagradu dobiti Doris Dragović koja nije mogla doći na dodjelu, pa je unaprijed pripremila govor za Doris, jer su se dogovorile da je Zorica primi za nju.

image

Jasna Zlokić i Zorica Kondža

Goran Mehkek/Cropix

U jednom trenutku Zorica je kazala Jasni: ‘Ti si mi dala!‘, misleći na statuu nagrade na što su svi u publici ‘umrli od smijeha‘.

Zlokić je na to dodala: ‘Ništa ti ja nisam dala!‘.

Šarmantna Korčulanka, izvođačica velikih hitova kao što su ‘Skitnica‘ i ‘Povedi me‘, briljirala je izjavama (svaka joj je bila biser!) dokazavši kako itekako ima smisla za humor.

To su prepoznali i gledatelji koji na društvenim mrežama ostavljaju samo riječi hvale za Jasnu i predlažu našim televizijama da pjevačici daju zabavnu emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:09