SVI SU PJEVALI

Damir Kedžo proslavio 37. rođendan koncertom u centru Zagreba: ‘Publika od mene na ovo nije navikla‘

Pjevač je izveo svoje najbolje pjesme i obrade regionalnih hitova, a rođendan je proslavio i njegov gost, pjevač Alen Đuras

Damir Kedžo na koncertu u kavani Johann Franck

 /Press

Na koncertu u centru Zagreba, u kavani Johann Franck, Damir Kedžo proslavio je 37. rođendan i 20 godina karijere i rasplesao publiku svojim najboljim pjesmama i obradama regionalnih hitova.

Gosti koncerta bili su Natali Balmix i Alen Đuras s kojima je dijelio pozornicu ovogodišnje Dore. Oni su po prvi puta nakon nastupa na toj pozornici uživo izveli svoje pjesme "Dijamanti" i "A Tamburitza Lullaby". Kedžo i Đuras su rođeni na isti dan pa su zajedno proslavili rođendan i izveli hit pjesmu "365".

image

Alen Đuras i Damir Kedžo

/Press

Prvi je to koncert nakon četiri godine koji je Damir održao u glavnome gradu, a ovim je nastupom najavio početak svoje ljetne turneje. Oduševljena publika tražila je još i nakon višesatnog programa i zbornog pjevanja hitova "Sve u meni se budi", "Divlji vjetre", "Vojnik ljubavi", "Voljena ženo", "Vidi se izdaleka", "Sve u meni se budi", "Poljubi me sad", "Mi protiv nas", "Kad ljubav", "Moje srce je" i rođendanske pjesme "365".

U koncertu su uz brojne goste uživali i prijatelj i glazbenik Matija Cvek te voditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović.

image

Damir Kedžo i Natali Balmix

/Press

- Publika nije od mene navikla na ovo, za rođendan si želim puno ovakvih koncerata na kojima ću okupiti i izgraditi publiku. Ovaj poseban koncert pretvorio se u iskustvo koje ću zauvijek pamtiti, a čim sam sišao s bine počeo sam se veseliti idućem" - rekao je glazbenik.

Bilo je to njegovo prvo live izdanje za širu publiku nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori. Početkom tjedna objavio novu hit pjesmu

"Tajna mojih pobjeda" koja je dostupna na svim streaming servisima.

Nakon ovog koncerta posvećuje radu na posebnom duetu koji će uskoro objaviti, a u međuvremenu će mu ljeto biti ispunjeno koncertnih aktivnosti diljem regije.

- Veliki životni plan mi je napraviti koncert u Areni, ali ju neću zakupiti deset godina unaprijed. Uz dobar tim i odlične pjesme, to će doći s vremenom. Počeo sam intenzivnu suradnju s Borisom Đurđevićem, apsolutno vjerujem njegovoj autorskoj i producentskoj viziji, konačno imam pouzdanog suradnika na kojeg se mogu uvijek osloniti - izjavio je Kedžo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 13:35