NEOPISIVA SREĆA

Damir Urban pronašao davno izgubljenog prijatelja: ‘Divno! Sad možete stvarati nove uspomene!‘

Riječki glazbenik i Slobodan Stevanov iz Sente u Vojvodini stupili su u kontakt zahvaljujući potrazi pokrenutoj na Facebooku
Damir Urban
 FACEBOOK

- Nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta - za početak - skoro sat vremena razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega! - ovo je status koji je riječki roker Damir Urban u utorak prijepodne napisao na Facebooku, ni 24 sata nakon što je na istoj društvenoj mreži objavio kako pokušava pronaći prijatelja iz djetinjstva s kojim je, nažalost, izgubio svaki kontakt.

Angažirali su se svi glazbenikovi prijatelji i obožavatelji - njegova molba dijelila se po svim mogućim Facebook grupama i srećom, sav trud urodio je plodom! Damir i Slobodan napokon su se opet čuli!

- Divno! Baš mi je drago! Želim detalje!!! God bless Internet! Ovo mi je uljepšalo dan! Za sreću su potrebne samo male stvari i iskreni prijatelji! Sad možete stvarati nove uspomene! - samo su neki od komentara ganutih pratitelja našeg cijenjenog glazbenika.

- Prvi kompjuter koji sam vidio bio je njegov ZX Spectrum, proveli smo dane i dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio Parafe i zarazio me njima... Da se ovo ne bi pretvorilo u 'spomenar', zamolio bih vas da ako netko zna Slobodana Stevanova sa slike, javite, please. Hvala vam! - napisao je Urban u ponedjeljak navečer, a već dan poslije uslijedilo je ugodno iznenađenje koje će vjerojatno pamtiti do kraja života...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:09