VELIKI DAN

Danas se udaje Sandra Perković, evo što je objavila ujutro na svom Instagramu: ‘Draga moja...‘

Naša atletičarka udaje se za svog sedam godina starijeg zaručnika i trenera Edisa Elkasovića

Sandra Perković

 Sandra Perković/instagram/

Danas se udaje Sandra Perković. Uoči vjenčanja na samo Silvestrovo naša proslavljena atletičarka javila se na Instagramu, ali vjenčanje- ne spominje. S obzirom da je odlučila pozvati samo obitelj i uži krug prijatelja, detalje s medijima nije dijelila.

- Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom, on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje, ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada, volim vas i doviđenja!‘‘ napisala je.

Naša 33 godine stara sportašica sudbonosno ‘da‘ izreći će sedam godina starijem zaručniku i atletskom treneru Edisu Elkaseviću s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Odjenut će kreaciju svoje prijateljice Aleksandre Dojčinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:26