STUDIO PLUS

Daniel Delale otkrio sve o novom showu: Bit će vrućih pitanja, ali postoji način kako ih izbjeći

Najčitaniji TV prilog u zemlji Studio od ovog petka, točno u podne, dobiva svog mlađeg brata, web show "Studio plus"
Daniel Delale, Studio plus
 Neja Markičević/CROPIX

Najčitaniji TV prilog u zemlji Studio od ovog petka, točno u podne, dobiva svog mlađeg brata, web show "Studio plus" koji uređuje i vodi Daniel Delale. Radi se o videoformatu koji će svakog petka na portalu jutarnji.hr, kroz nekoliko rubrika, gledatelje nasmijati, zabaviti, informirati, ali i prema već prokušanom Delaleovu receptu, otkriti i dobro čuvane tajne njegovih sugovornika. Studio plus je, kaže Delale, nastao u želji da se ponudi sadržaj sličan Studio printu, ali opet da se razlikuje i da bude za mlađu publiku i populaciju koja dolazi.

- Cilj mi je bio u središnjoj rubrici showa 'Studio terapija' intervjuirati mlade i uspješne ljude jer se oni danas dosta teško probijaju do intervjua i naslovnica, a svima nam treba, u ovom teškom vremenu, pozitive i mladenačke zaigranosti. Takav je upravo moj prvi gost Bruno Vokal, chef zagrebačkog restorana Noel koji ima jednu Michelinovu zvjezdicu. Izvrstan je i uspješan, a opet vrlo prizemljen, koncentriran na svoje ciljeve, rad i uspjeh restorana. Osvojio me normalnošću i pristupačnošću s obzirom na to da znamo kako je kulinarska scena postala veliki dio lifestylea i da su chefovi u svijetu, ali i kod nas ozbiljne zvijezde - opisuje voditelj.

image
Bruno Vokal i Daniel Delale
Marko Todorov/Cropix

S obzirom na to da je Delale stručnjak za izvlačenje privatnih detalja, svojim je sugovornicima ponudio mogućnost stiskanja crvene gljive ako žele preskočiti jedno pitanje i spasiti se odgovora.

- U prvoj epizodi Bruno nije koristio gljivu, što ne znači da drugi sugovornici neće. Bruno nam je svašta ispričao - uključili smo u Studio, putem videa, i njegovu djevojku, ali i zamjenika iz Noela - otkriva Delale.

U rubrici "Top video" traži se najbolji video u Hrvatskoj.

- Ljudi koji smatraju da imaju neki talent ili se samo dobro zezaju, mogu preko naše prijavnice na jutarnji.hr, gdje se ujedno nalaze i pravila natječaja, uploadati svoj video u trajanju od 30 do 90 sekundi. Bitno mi je da na površinu isplivaju osobnosti naših gledatelja, da prenkaš prijatelje, uhvatio si negdje nekog celebrityja i nešto snimio, ostala ti je upaljena kamera u ključnom trenutku. Mogu se referirati na neku aktualnu situaciju u društvu, zabavnu stvar, mogu nekoga imitirati, pokazati ambicije u stand upu, voditeljstvu, novinarstvu. Sve primamo dok god ste punoljetni i pristojni.

image
Biljena Blivajs/Cropix

Sam kraj showa rezerviran je za najavu onog što donosi printano izdanje Studija.

- Plan je da naša kamera dođe na snimanje naslovnice Studija i da tamo kratko porazgovaramo sa sugovornikom s covera, jer ipak je stvar prestiža pojaviti se na naslovnici Studija - zaključio je Delale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:08