TOTALNO DRUKČIJI

DANIJELA DVORNIK ISKOPALA STARE FOTOGRAFIJE S DINOM I PODIJELILA URNEBESNA SJEĆANJA 'Ja sam se odvezla u Yugu 45, a on me je pratio na bicikliu'

 
Danijela i Dino Dvornik 2005. godine
 Marko Miščević / CROPIX

"Naletila sam kod mame na neke fotografije. Tog dana, 12.08.1989., u 19.10 min smo se vjenčali, skromno bez ikakvog glamura u krugu najbližih. Bili smo najčudniji mladenci i vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana, mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino me je pratio na bicikli" - otkrila je Danijela Dvornik jedan totalno nepoznati i urnebesni moment s njihovog vjenčanja, koji je, očekivano, oduševio pratitelje popularne Splićanke na društvenim mrežama.

Prizor kratkokose i smeđokose Danijele, tada djevojački Kuljiš, koja je silno podsjećala na Isabellu Rossellini i koja se u ljubičastoj haljini u matičara Dinu zavjetovala na vječnu ljubav poznata je pratiteljima života članova jedne od najosebujnijih splitskih familija svih vremena, no na detalj s prijevozom s vjenčanja svi su "riknili", piše Slobodna Dalmacija.

"Upoznali smo se na kućnom partyju. Bio je iskren i blesast i uporan. Te večeri puno smo pričali, a on je na kraju zaspao na kauču" - sjetila se više puta Danijela početaka njihove ljubavi, a a priznala je da su se dva dana prije vjenčanja posvađali.

Zanimljiva je i zgoda kako je Danijelina majka Žarka komentirala Dinovu glazbu kad ju je prvi put čula.

"Ako ne kreneš u narodnjake, nećeš zaraditi pare!" - rekla je Dinu punica.

Kao i mnoge majke, otkrila je Danijela, i njena je u počecima smatrala da bi bilo bolje da nađe muža koji radi u firmi, ima socijalno, klasičnu plaću, a ne "nekog muzičara"...

"I onda i sada ste mi baš slatkići. Ljubav i samo ljubav.", "Predobra slika i odličan styling... I ja sam jednom, baš na današnji dan, nosila tamnoljubičastu vjenčanicu....", "Wow ...Kakav par .....Volim DVORNIKOVE :)" - samo su neki od komentara koji su ispratili Danijelinu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 04:03