PODRŠKA PRATITELJA

Danijela Dvornik: ‘Kad vidi čime se bavim, mislim da Dino gleda odozgo i umire od smija‘

Supruga Dina Dvornika objavila je fotografiju na kojoj prikazuje svoj način žvota i napisala kako se osjeća

Danijela Dvornik

 /Instagram/ Danijela Dvornik

Danijela Dvornik i njezina kćer Ella Dvornik-Pearce zasitile su se užurbane metropole i odlučile obje odseliti u mirnija mjesta. Ella je Zagreb zamijenila Istrom, a njezina majka Bračem. Dotadašnju ljetnu kuću pretvorila je renovacijom u svoje stalno boravište i od tad uživa u mirnom načinu života koji često dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

„Zamijenila sam ‘špice‘ (ma da nikada nisam previše pohodila iste) ovakvim životom”, napisala je Danijela u Instagram objavi odajući dojam da joj špica uopće ne fali.

„Skupljam pokošenu travu i mislim kako me Dino gleda odozgo i umire od smija”, napisala je o Dini Dvorniku, legendarnom hrvatskom glazbeniku, i nadodala kako se i sama sebi smije.

„Ali neizmjerno uživam u plodovima svoga rada u polju. Jer kad se umorim, sjednem i uživam u pogledu od milijun dolara”, zadovoljno je zaključila stanovnica Brača.

Pratitelji su podržali Danijelin način života, napisali pohvale zbog tog što je vrijedna, ali mnogi su poželjeli baš takav život.

„Nema ništa ljepše i zdravije od rada na svježem zraku, imati svoje eko proizvode, i živjeti život kako bi svakome poželio, bravo”, podržali su pratitelji Danijelin način života.

„Uvjerena sam da je Dino ponosan i na tebe i na Ellu. Da od gore gleda i gušta šta ste sve postigle”, glasio je komentar.

„Kakva ste Vi kraljica. Dino gleda, smije se i kaže: ‘Zato smo i bili najjači par, oboje svoji‘!”, hvalila je pratiteljica autentičnost Danijele i njezinog pokojnog supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:28