NE OSTAJE DUŽNA

Danijela Dvornik obračunala se s hejterima: ‘U kakvoj mi vukoje*ini živimo kad fotka žene u spavaćici izaziva ovo?‘

Možda ne bi bio problem da imam 30 godina? Ali 57!!!! Sram me bilo!, prokomentirala je Danijela Dvornik

Danijela Dvornik

 Instagram/Danijela Dvornik/

Danijela Dvornik živi svoje najbolje godine! Tijekom vikenda podijelila je fotografiju na kojoj pozira iz udobnosti svog kreveta u seksi, bijeloj spavaćici. Mnogi su se složili da Danijela izgleda bolje nego ikad, no uvijek se nađe i onih koji joj imaju za reći ‘koju pametnu‘ te poručili da se ne bi trebala fotografirati u krevetu u šestom desetljeću života.

No, Danči im nije ostala dužna.

"Živimo još uvijek u društvu koje nama ženama govori da nakon 40. godine jednostavno zaboravimo na sebe jer nismo više vrijedne pažnje. Nakon 50-e trebale bi otići na zadnju policu ormara, na onu najgornju, gdje vas rijetko tko pogleda i gdje vas prašina zaborava polako prekriva i čekati da opet nekome zatrebate. Odradili ste svoje, udali se, rodili, odgojili djecu, možda se i rastavili ili poput mene postali udovica, i tu bi trebalo stati. Stati sa životom! Ili ako ništa drugo postati barem nevidljiva za one isto tako nevidljive koji pod krinkom sretnog života, žive zapravo nesretne živote jer drugačije možda ne mogu ili ne znaju. Moje 50-e su moje najbolje godine u životu i mnoge od vas u istim godinama će to potvrditi. S 20 sam možda najbolje izgledala, ali moje samopouzdanje nije ni izbliza bilo takvo kakvo je sada. I zato se danas mogu fotkati u spavaćici na krevetu u 57. godini bez ikakvog srama! (vauuu, ne bi da sam se slikala gola za Playboy) Jer snaga koju posjedujem dolazi upravo iz samopouzdanja. Ja ne osjećam svoje godine kao neku otežavajuću okolnost, štoviše, osjećam se mlađe većinu vremena. A taj osjećaj proizlazi iz unutarnjeg zadovoljstva i rada na sebi. Sa svim tim divnim osjećajima dolazi i onaj najvažniji “ bolimepipi” . Pitam se ponekad u kakvoj mi vukojebini živimo kad jedna fotografija žene u spavaćici izaziva raspravu? Možda ne bi bio problem da imam 30 godina? Ali 57!!!! Sram me bilo!

U to ime evo vam još jedan par starih nogu. P.S. volim provocirat‘ ovo katoličko-talibansko društvo", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj se mogu vidjeti njezine gole noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 02:31