KRAJ RADOVA

Danijela Dvornik se pohvalila da je završila obnovu kuće na Braču, pogledajte interijer otmjene vikendice

‘Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da sve da mi bude što jednostavnije za održavanje‘
Danijela Dvornik
 Vojko Basic/Cropix

Danijela Dvornik je nakon četiri godine završila obnovu svoje kuće na Braču. Na Instagramu se pohvalila završenim radovima objavom fotografija prije i poslije renovacije.

"Dolaskom ograde završena je i posljednja faza projekta 'od krova do terase'. Trajalo je to četiri pune godine, bilo je dinamično, ponekad kaotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanje za glavu, ali vrijedilo je. I sad kad je kraj, nije kraj jer još trebaju doći tende za terase, a isto tako postoji još neke stvari za rješavanje i rješavaju se,” započela je svoju objavu Danijela.

“Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da sve da mi bude što jednostavnije za održavanje. Neki namještaj sam naslijedila, ali dosta toga sam kupila jer mali prostori traže adekvatna rješenja", napisala je.

"Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mjesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gdje bih radije bila," zaključila je Danijela.

Posebnu pažnju je posvetila rasvjeti za koju kaže da joj je jako važna i za koju je pronašla specijaliziranu trgovinu.

Nakon toga je objavila i video 'turneje po kućici' u kojem je pokazala dio interijera. Snimila je kako po završetku radova izgleda vanjska kuhinja, prostor za roštilj, chill zona, spavaća soba, kuhinja i balkon, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:42