NOVI HIT

Danijela Martinović i Marko Škugor imaju ‘Ono nešto‘: ‘Predivna pjesma za prvi ples mladenaca‘

Publika Danijele i Marka oduševljena je pjesmom, emocijom i talentom svojih omiljenih pjevača

Danijela Martinović i Marko Škugor

 Screenshot/YouTube/

Prije nekoliko dana Danijela Marinović i Marko Škugor objavili su duet „Ono nešto”, a pjesma je već hit i omiljena među publikom. Zbog svojih romantičnih stihova mnogi je već biraju za pjesmu prvog plesa ili ulaska u crkvu.

„Ti, ti si moje ono nešto, ne nađe to čovik često, srića, pa san naša ja. Ti, ti si jubav mog života, moje pisme prva nota, samo s tobon dokraja”, glasi refren pjesme koju je Škugor napisao još prije tri godine, a potpuno ju je dovršio u suradnji s Danijelom. „Ono nešto” jedna je od 15 pjesama koje je Marko napisao za vrijeme pandemije koronavirusa u samo mjesec dana. Na aranžmanu ove pjesme radio je Hrvoje Domazet.

Danijelu je demo verzija pjesme oduševila na prvu i odmah je pristala na suradnju.

„Kad mi je Marko poslao pjesmu ‘Ono nešto‘ u demo verziji koju je tada sam pjevao, vozila sam se po gradu i odmah sam shvatila da ta pjesma zaista ima ono nešto. Nijednog trenutka nisam dvojila da je otpjevam zajedno s Markom... Jedva čekam da je čujete i da mi javite svoje dojmove...”, napisala je Danijela na Instagramu.

Reakcije publike potvrđuju da ovaj duet ima „ono nešto.”

„Odavno nisam čula ljepšu pjesmu, a nitko je nije mogao izvesti bolje od vas dvoje”, „0% golotinje, 0% skupih auta, 0% krivih poruka, 100% ljubavi i talenta”, "Pjesma je baš pogođena za sve koji se vole, za prvi ples kod mladenaca. Bravo. Čestitam vam", „Kada bi barem svi narodi svijeta razumjeli naš jezik i poruku pjesme, svi ratovi bi prestali. Jako snažno i emotivno. Predivni ste...”, glasili su samo od neki od komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 13:12