NOVA LJUBAV

Danijela Martinović privukla pažnju misterioznim bisernim prstenom: ‘Stvarno sam sretna...‘

Brojni obožavatelji pitaju se sada je li pjevačicu njezin partner, kriminalistički inspektor, zaprosio

Danijela Martinović

 Ivana Nobilo/Cropix

Danijela Martinović pojavila se na otvaranju jedne trgovine u Dalmaciji, a mnogi su na njezinoj ruci primijetili misteriozni biserni prsten. Brojni obožavatelji pitali su se je li pjevačicu njezin partner, kriminalistički inspektor, zaprosio.

- Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna, izjavila je za 24sata.

- Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru. Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti, otkrila je za Dalmatinski portal.

Pjevačica je tek nedavno prvi puta progovorila o vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Za Gloriju je otkrila kako su se upoznali prije otprilike godinu dana, kada je odvjetnica u njezino ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove, objasnila je.

image

Danijela Martinović i Josip Plavić

Boris Kovacev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:22