IDE JOJ U LJUBAVI

Danijela Martinović prvi put objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom, njezin osmijeh govori sve

Splitska pjevačica s krim inspektorom proslavila je izlazak nove knjige koju je nazvala ‘Tuširanje duše‘

Danijela Martinović

 Screenshot/INSTAGRAM

- Kad bi jedna jedina riječ, misao ili rečenica iz ove knjige dotaknula Vaše srce, donijela vam utjehu, radost, spoznaju, inspiraciju, mir… bit ću najsretnija - to je moja najveća nagrada - napisala je nedavno Danijela Martinović na Instagramu i tako najavila izlazak svoje nove knjige "Tuširanje duše".

A sad se splitska pjevačica na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira s novim partnerom, kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, koji je nježno grli oko struka.

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je pjevačica o novoj ljubavi početkom ožujka ove godine za Gloriju.

- I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kad ste usidreni u svom miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tad vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je - prepustiti se - dodala je tad Danijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2023 12:47