OPET S BEBOM

DANIJELA PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU Priznala da je nije bila spremna za ulogu bake: 'Taman sam bila izašla iz veze s mlađim muškarcem'

 
 Facebook

Prvi put nakon što je postala baka, Danijela Dvornik se vratila svom blogu. Premda na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije i anegdote s četveromjesečnom unučicom Balie Dee, u ovoj je objavi detaljno opisala kako se osjeća kao mlada baka, kako se ponovno snašla s bebom i kako sve to skupa utječe na njezin privatni i profesionalni život.

‘Kad sam doznala da ću biti baka, na moje iznenađenje i onaj stav ‘ali ja još nisam spremna’ bila sam puno mirnija od Elle koja bila u totalnoj panici, jer ‘ona ima posla’, ‘karijeru’, ‘tek joj je krenulo’, ‘kako će?’, ‘što će?’. Nisam dramila, štoviše bila sam svjesna da imam 50 godina, da bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izašla iz jedne duže veze s mlađim muškarcem, znala sam da ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka’, napisala je Danijela.

Tako je između ostalog otkrila da je prošle godine izašla iz duže veze s mlađim muškarcem, no centar svijeta joj sad predstavlja Balie. Prihvatila je činjenicu da je mlada baka i to doživljava kao pozitivnu stvar kao što joj se pozitivnom čini činjenica što je Ella mlada mama.

Blog je Danijela objavila nakon što je pet dana čuvala Balie dok su Ella i Charles za vikend pobjegli u London.

‘I bez obzira na moj subjektivni osjećaj ‘druge mladosti’, prihvatila sam novu ulogu jer je bolje biti mlada baka. Ja sam prisutna u Balinom životu od prvog dana i to mi je sasvim prirodno. Možda je naša veza još intenzivnija jer je Ella moje jedino dijete i ja sam njoj jedini živući roditelj. Ono što je važno jest međusobno povjerenje koje mi definitivno imamo između sebe tako da je moja uloga neupitna’, napisala je Danijela.

Opisala je svoj odnos s majkom i bakom koje su joj bile najvažnije osobe u životu, u koje je imala najviše povjerenja, ali i jednu nezgodnu epizodu s prabakom.

‘I dok ovo pišem, zavaljena u svoju radnu stolicu, u svom stanu, nakon 5 dana čuvanja Balie, već mi fali ta mala Pikulica. Sve me boli, svaki mišić na tijelu, umorna sam, trening u gym-u je zapravo zezancija u odnosu na čuvanje bebe. Kad sam s njom, isključim se iz normalnog svijeta, vrijeme mi postane još dragocjenije, živim za one večernje sate kada mogu malo predahnuti. Ja se već radujem našim budućim druženjima’, završila je emotivnu posvetu Danijela.

Danijelinu objavu pod naslovom 'Moja nova uloga' pročitajte na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:33