POZNATI CHEF

David Skoko priprema nam novu poslasticu: ‘Ja na motoru, a iza mene kombi s produkcijom i peć na drva‘

Posebnost ovog dokumentarnog serijala je i ‘Blacky‘, ali i način prijevoza Skoke od lokacije do lokacije

Chef David Skoko

 Berislava Picek/Cropix/
Posebnost ovog dokumentarnog serijala je i ‘Blacky‘, ali i način prijevoza Skoke od lokacije do lokacije

Laž je da su zagorska vina loša, Baranja oduševljava specijalitetima, Hrvatsku je najbolje obići motorom, a iako je iz obitelji koja se već četiri generacije bavi ribarstvom u Istri, točnije u Puli, oduševio se riječnom ribom, naročito zanemarenim tolstolobikom.

To je, ukratko, ono što nam je otkrio naš poznati kuhar David Skoko, zvijezda nove HRT-ove emisije "David Skoko: motor, loza i kuhača".

Ovo slikovito ime dokumentarnog serijala, koji će u devet epizoda zaživjeti na Prvom programu Hrvatske televizije, zasigurno će pronaći svoju publiku od četvrtog listopada u premium terminu, u 20 sati i petnaest minuta. Bio je to povod da porazgovaramo sa glavnom zvijezdom serijala, a on nam je otkrio da ga je ova atraktivna kulinarsko-putopisna avantura posve oduševila.

- Oboža...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2025 02:03