Laž je da su zagorska vina loša, Baranja oduševljava specijalitetima, Hrvatsku je najbolje obići motorom, a iako je iz obitelji koja se već četiri generacije bavi ribarstvom u Istri, točnije u Puli, oduševio se riječnom ribom, naročito zanemarenim tolstolobikom.
To je, ukratko, ono što nam je otkrio naš poznati kuhar David Skoko, zvijezda nove HRT-ove emisije "David Skoko: motor, loza i kuhača".
Ovo slikovito ime dokumentarnog serijala, koji će u devet epizoda zaživjeti na Prvom programu Hrvatske televizije, zasigurno će pronaći svoju publiku od četvrtog listopada u premium terminu, u 20 sati i petnaest minuta. Bio je to povod da porazgovaramo sa glavnom zvijezdom serijala, a on nam je otkrio da ga je ova atraktivna kulinarsko-putopisna avantura posve oduševila.
- Oboža...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....