BIVŠI INSPEKTOR

Dečko Danijele Martinović napisao pjesmu za nju: Ona ju je odbila, a evo iz kojeg razloga!

Danijela je poručila Josipu Plaviću kako bi tu pjesmu trebao snimiti s bendom, a on ju je poslušao

Danijela Martinovic i Josip Plavic

 Ranko Suvar/Cropix

Čini se da su glazbena karijera i ljubav prema glazbi Danijele Martinović utjecale na njezinog partnera bivšeg kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Naime, Josip se nakon 16 godina pauze okupio s bendom iz srednje škole "Izvan zakona" i najavljuju novi album s pjesmom "Na kiši plešem".

Ta pjesma je trebala biti Danijelina jer ju je za nju bivši inspektor napisao, ali otkrio je za 24 sata zašto ju je on otpjevao.

"Danijeli sam pustio pjesmu u trenutku dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: ‘Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom‘. Nije me trebala puno nagovarati", ispričao je Josip.

image

Danijela Martinovic i Josip Plavic

Ranko Suvar/Cropix

Osim ove balade, ostale pjesme s albuma su rokerske što se njegovoj partnerici jako sviđa.

"Možda nećete vjerovati, ali Danijela je u duši prava rokerica", kazao je.

Podsjećamo, Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnu mjestu jer je u ožujku 2022. doživjela krađu identiteta. Postojale su lažne stranice s njezinim imenom koje su pozivale ljude na ulaganje u bitcioin. Nakon rješavanja slučaja, pjevačica i inspektor su se nastavili družiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:34