BRAČNI BRODOLOM

Detalji razvoda o kojem priča cijela Hrvatska: Pecina majka je u suzama, a šokirana Irena dala je samo kratku izjavu...

Pecina nova ljubav još donedavno dolazila je na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između njih postoji nešto više

Marko Pecotić Peco i supruga Irena

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

- Iskreno, stvarno bih to preskočila! - ljubazno je odgovorila Irena Pecotić kad su je kolege sa Slobodne Dalmacije zamolili za komentar o razvodu od supruga Marka Pecotića.

Žena koja je ni kriva ni dužna preko noći postala tema trač rubrika i čije ime sada zna cijela Hrvatska i dalje na Instagramu ima otvoren javan profil. Za razliku od uskoro bivšeg supruga čiji je nalog trenutno nedostupan, kao i onaj njegove suradnice Silvije Dvornik, zbog koje je ostavio Irenu. Odlučili su se, saznajemo, na taj potez, jer se nisu mogli nositi s pritiskom javnosti, ali i bijesnim porukama kojima su ih od sinoć zasuli ljudi.

Irena je po struci magistra farmacije i radi kao voditeljica u jednoj ljekarni. S Markom ima dvojicu sinova, a kako je u srpnju ove godine rekla za Stil Slobodne Dalmacije obožava svoj posao i rad s ljudima.

- Suprug se zna našaliti da sam najsretnija u apoteci, ali zaista volim svoj posao i to svoje okruženje - kazala je tada.

Iako je Marko, koji je javnosti postao poznat 2011. godine kad je otpjevao naslovnu numeru sapunice ‘Larin izbor‘ u kojoj je glavnu junakinju igrala Doris Pinčić, kazao kako je između Irene i njega trenutno sve u redu, čini se da su im odnosi naveliko narušeni.

image

Marko Pecotić Peco i supruga Irena

Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Naime, kako je Slobodna doznala od osoba bliskih uskoro bivšem paru, koji iz razumljivih razloga nisu sa svojim imenima željeli izlaziti u javnost, Irena je šokirana suprugovim priznanjem. Iako je javnost na njezinoj strani, nije joj ugodno što čitava Hrvatska priča o njezinom braku.

Kad joj je prije nekoliko dana rekao da je gotovo i koja je treća osoba kriva za njihov prekid, ostala je zatečena i bez riječi. Tim više što je Pecina nova ljubav još donedavno mrtva hladna dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više.

image

Splitski festival 2021. - finalna večer.
Na fotografiji: Marko Pecotić i Silvia Dvornik


Nikola Vilic/Cropix/Cropix

Šokirana je i njegova, inače tradicionalna obitelj, naklonjena vjeri. Nikako se ne mire s time da ih je sin, iako se zaljubio, doveo na stup srama.

Nimalo ne odobravaju njegove postupke i Ireni daju punu podršku, a od preksinoć kad je vijest izašla u javnost, njegova je majka u suzama. Obitelj se sada boji i da bi Marku ovo priznanje moglo naštetiti glede pjevačke karijere te da više neće imati puno nastupa - pričaju Slobodnoj dobro upućeni izvori.

image

Koncert Marka Pecotića Pece na Peristilu povodom Svjetskog dana glazbe.

Sasa Buric/Cropix/Cropix

Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi i odmah se zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine. Pjevač je prošle godine objavio spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. Inače u tom se spotu pojavljuje i njegova sadašnja djevojka Silvia Dvornik.

- Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada pjevač.

- Sve do pandemije, cijelog sam života bila mršavica, a onda su stres i pritisak na ljekarne učinili svoje. Pokrenula sam se odmah, i to zahvaljujući Instagramu i suprugu. Uz njega sam počela trčati i njemu za ljubav ove godine istrčala Split polumaraton - kazala je Irena u srpnju za Slobodnu Dalmaciju.

Na svojim društvenim mrežama i dalje čuva fotografije s Markom. A zajedničku fotografiju na Facebooku kao naslovnu sliku ima i Silvia koja taj korisnički račun, za razliku od Instagrama nije izbrisala, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 02:42