VJENČANJE U ISTRI

DETALJI S RASKOŠNE SVADBE MAJE ŠUPUT Pjevačica se presvlačila čak tri puta, tulumarilo se do dugo u noć, Grubnić otkrio detalje iz luksuznog šatora

 
 Instagram Marko Grubnić

U subotu se u Istri udala Maja Šuput. Popularna pjevačica rekla je svoje sudbonosno da Nenadu Tatarinovu na luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala. Na istom su se mjestu prošle godine vjenčali i Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije njih i njezine kolegice Severina te Nina Badrić.

Vjenčanje nije bilo veliko pa je bilo samo pedesetak uzvanika, uža obitelj i najbliži prijatelji.

I sama se pjevačica na društvenim mrežama pohvalila svojim velikim danom objavivši svoju sliku u dugoj bijeloj haljini s dugim rukavima, prekrivenu šljokicama. U toj je haljini dočekala goste na samoj stanciji gdje su se pripreme za ovo vjenčanja odvijale već neko vrijeme.

Kasnije se presvukla u dugu bijelu raskošnu haljinu u kojoj je svojem odabraniku rekla 'da'.

Naime, u velikom dvorištu stancije unaprijed je bio pripremljen veliki šator za sve uzvanike koji su prisustvovali vjenčanju na otvorenom na ulazu u stanciju. Sam obred te vesela svadbena svečanost odvijali su daleko od očiju javnosti, a uz Maju je pored matičara bila i njena kuma, unuka generala Ivana Čermaka, Lana Gadža Čermak.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

And This Is Love

Objavu dijeli ASAerial (@as.aerial)

Za tu je raskošnu kreaciju zadužen Majin prijatelj i stilist Marko Grubnić. U njoj je Maja bila i kad je sa suprugom otplesala prvi ples. Par je plesao na pjesmu Ellie Goulding 'Love me like you do'.

Nakon raskošnog vjenčanja na otvorenom i prvog plesa, novopečeni bračni par i njihovi gosti preselili su se u luksuzni šator gdje je nastavljena proslava. Kako se vidi na Instagram storyjima koje je često objavljivao i Marko Grubnić, sve je bilo ukrašeno bijelim cvijećem, a ukrasi na stolovima bili su u kombinaciji crne i srebrne.

Instagram Marko Grubnić

Maja se za nastavak tuluma presvukla i treći put, i to u svijetlu i usku mini haljinicu koju je, kako piše tportal, dizajnirala Matija Vuica. U toj je haljini Maja bila i kad je sa suprugom rezala tortu koju im je napravila slastičarnica Magnolia.

Instagram Marko Grubnić

Zabava je potrajala do kasno u noć, a o svemu svjedoče snimke i fotografije objavljene na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

PureLove

Objavu dijeli Mediteran Nautica - Croatia (@mediterannautica)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:28