ZABAVIO SE I FOTKAMA

Dikan na pasja kola izvrijeđao Severinu: Ona je moralna nula, ona je ništa!

 HANZA MEDIA

Dikan je samo dočekao da "oplete" po Severini. Učinio je to najprije prenoseći na svojoj Facebook stranici dvije objave vezane uz njezino uprizorenje u ulozi carice Priske na Danima Dioklecijana u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Na fotografiji na kojoj sa Severinom ćakula naš kolega splitski fotoreporter Jadran Babić već je ranije napisana vulgarna aluzija "U mene je ovoliki!", uz što je Dikan ustvrdio: "Opaki ali uvijek istinski Split!!".

Priložio je kao podsjetnik i drugu Severininu fotografiju identičnog smisla.

Uz nju je pak poručio: "Opaki Splite nikada se ova neće oprati - pa i da bude zaista cara Baldasara (Dioklecijana)! Ostaje jedino da glumi i odigra kod Mani Gotovac u ljevičarskim HNK-ovima sva poznata djela Krleže, u kojima je važna dužina".

Upitan koji je bio povod ovakvoj "hajci", Dikan je za RTL Vijesti ustvrdio:

"Gledajte, to sam ja samo prenio ono što su drugi napisali. Nisam ja, nije to moje. Ne vrijeđam ja Severinu i mene ona ne interesira. Ona je za mene ništa!".

Ako je i namjeravao ostati relativno blag, nije mogao izdržati.

"Ona se usudila izrugivati se mojoj poginuloj . Supruzi. Dakle, to je moralna nula i to je napravila zajedno sa Mani Gotovac i ona mi nije simpatična ni po čemu, a ovo pogotovo. Pretpostavljam da vam je jasno zašto. Gledali ste valjda smradnu predstavu u Hrvatskom kazalištu u Rijeci, U HNK-u gdje je ona glumatala i upuštala se u stvari koje su apsolutno van pameti. Zajedno s Mani Gotovac" - poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:39