VELIKA ČAST

Dino Jelusić novi je član kultnog benda Whitesnake! ‘I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno‘

Imamo ga na oku još otkako smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga, poručio je frontmen David Coverdale
Dino Jelusić
 Bruno Konjevic/CROPIX

Nakon što je pandemija koronavirusa zaustavila veliki dio glazbene industrije, svjetska imena polako se vraćaju na scenu, a novu europsku turneju zakazanu za svibanj 2022. ovih dana najavio je i kultni bend Whitesnake.

Na njihovoj službenoj Facebook stranici objavljeni su i datumi, ali i informacija kako će im se na koncertima pridružiti poznati hrvatski pjevač Dino Jelusić.

- Apsolutno sam oduševljen što mogu izraziti dobrodošlicu iznimno talentiranom Dinu Jelusiću u Whitesnake. Imamo ga na oku još otkako smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga! - poručio je fanovima na Facebooku frontmen benda David Coverdale.

Inače, 29-godišnji Jelusić u srpnju 2019. na Šalati je sa svojim bendom Animal Drive svirao kao predgrupa britanskim rock legendama.

image
Dino Jelusić
FACEBOOK

I sam Dino oglasio se na svom profilu napisavši: "Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati. I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam krenuti na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:55