SAD KAD JE NAJTEŽE

Djevojčica Hana razgalila pjevačicu, poslala joj molitvu za umrlog supruga. Matija Vujica: "Sunce malo"

Ljubav i podrška dolaze joj sa svih strana od brojih kolega, prijatelja i obožavatelja

Jurica Popović i Matija Vuica

 Livio Andrijic/Cropixost

"Neopisivi smiraj za moje teške noći", tako je Matija Vuica opisala dirljivi video koji je dobila od djevojčice Hane. Matija je podijelila video na svom Instagramu i dobila divne reakcije.

Na videu se Hana moli, a mjesto u svojoj molitvi pronašla je za pokojnog Juricu Popovića. "Hana se moli svaku večer za naše najmilije, od prekjučer imamo i Juricu u molitvama", napisala je Hanina majka dizajnerici i glazbenici.

"Nisam mogla dobiti ljepši novogodišnji poklon, sunce malo iz kojeg sja beskrajna svjetlost. Neopisivi smiraj za moje teške noći, hvala vam. Volim te Hana", napisala je Matija u objavi koja je raznježila brojne na njezinom Instagramu pa tako i Anđu Marić, Maju Bajamić, Indiru Levak, Luku Nižetića, Renatu Končić Mineu, Marijanu Batinić i druge.

Kao što znamo, poznati je glazbenik preminuo u 66. godini nakon kraće bolesti. Komemoracija će se održat u Društvu hrvatskih književnika 5. siječnja s početkom u 15 sati.

image

Jurica Popović i Matija Vuica

Nera Simic/Cropix

Matija i Jurica dugogodišnji su partneri, zajedno su još od srednje škole. Oboje su se bavili glazbom, a njihov najpoznatiji hit je "Linđo" kojeg je Jurica napisao 1994. godine. Iza sebe imaju divnu zajedničku karijeru i mnoštvo lijepih uspomena. Iako je Matija neutješna, ljubav i podrška koje dolaze sa svih strana od brojih kolega, prijatelja i obožavatelja, ne dopuštaju joj da u potpunosti klone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:00