LEONIE JUNE

Djevojka Hajdukovca progovorila o majčinstvu: ‘Najintenzivnija promjena koju sam ikad napravila...‘

Leonie i Lenon postali su roditelji početkom ožujka, a novopečena mama dijeli svoje iskustovo na Instagramu

Leonie June i Leon Dajaku

 Screenshot/instagram/

Igrač Hajduka Leon Dajaku i njegova partnerica Leonie June dobili su 4. ožujka djevojčicu kojoj su dali ime Nava. Trenutke roditeljstva par je dijelio na društvenim mrežama, a mnoge je začudilo kako Leonie izgleda nakon poroda.

Sada je Leonie progovorila na Instagramu o emotivnom aspektu roditeljstva.

„Biti mama i biti svoja”, započela je Leonie.

„Prilagođavanje na majčinstvo jedna je od najintenzivnijih promjena koje ćete ikad napraviti, ali želim da sve moje djevojke znaju – držite se, moguće je. Možete biti mama i svoja. Nikad se ne ograničavajte, briga za sebe je esencijalna da biste bile najbolje mame kakve možete biti”, objasnila je.

„Uživajte u svom posebnom putovanju”, zaključila je, a brzo joj je i partner Leon odgovorio.

„Moje dvije princeze”, napisao je u komentaru.

Uz tekst je objavila svoj selfie, potom sliku iz šetnje s kćerkicom koja je u kolicima i odjevnu kombinaciju svoje bebe.

„Najzgodnija mama”, „Prekrasna mama, prekrasna kćer”, „Hvala ti djevojko, trebali smo ovo”, „Rasturaš, curo”, „Zgodna mama”, glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, Leon Dajaku od ljeta 2023. igrač je Hajduka. Potpisao je ugovor do ljeta 2027. Leonie se inače bavi modelingom, a na Instagramu često dijeli detalje iz njihovog života i svoje brojne fotografije te je prati gotovo 50 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:21