ZALJUBLJENA BLANKA

Djevojka Zlatka Mateše ne krije koliko je sretna i ponosna: ‘Ne znam je li do Splićanki ili se pravi muškarci ne srame...‘

Blanka Kačer objavila je nove fotografije sa Zlatkom Matešom, a otkrila je i da je jako ponosna na svog novog dečka

Blanka Kačer i Zlatko Mateša

 Facebook/Blanka Kačer/

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša dobio je posebno priznanje kao ambasador CEV-a povodom obilježavanja 50. obljetnice utemeljenja Europske odbojkaške konfederacije.

Njegova nova djevojka Blanka Kačer jako je ponosna na svog dečka, a odala mu je počast i putem društvenih mreža.

"Ponosna sam na ovog predivnog čovjeka i na još jednom priznanju. A tom prigodom je predsjednik CEV-a čestitao godišnjicu braka svojoj krasnoj supruzi Splićanki u okviru službenog programa i dao joj cvijeće. I poljubili su se. Ne znam je li do Splićanki ili do toga da se pravi muškarci ne srame pokazati nježnost prema ženi, ali i nije bitno. Volimo vas sve", napisala je na Facebooku uz nekoliko fotografija s događaja.

Podsjetimo, Mateša je nedavno prekinuo vezu s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dianom Mayer te prohodao sa sveučilišnom profesoricom Blankom, koja je udovica profesora i pravnika Hrvoja Kačera koji je preminuo u siječnju 2023. Njih su dvoje zajedno bili nedavno u Mongoliji, a Blanka je objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju.

"Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z", napisala je Blanka na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:56