PJEVAČEVA SUPRUGA

DOK JE ANA ČAGALJ DAVALA INTERVJU, NJEZIN BRAT ČUVAO JE MALENOG IVANA LUKU 'Budim se u šest i čistim kuću, nisam od onih koje najprije piju kavu...'

 
Ana Čagalj
 Ranko Suvar / CROPIX

Dolazak sinčića Ivana Luke u obitelj splitskog glazbenika Jole i njegove supruge Ane donio je, očekivano, ogromnu promjenu.

Ana i Jole 30. studenoga dobili su četvrto dijete, a ona je sad za RTL-ov "Exkluziv" pričala kako izgleda svakodnevica danas šesteročlane obitelji, koju čine i tri djevojčice - 13-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i sedmoipolgodišnja Tia.

Dok je Ana odrađivala intervju, njezin brat Šime čuvao je malenog Ivana Luku, što su zabilježile i kamere, piše Slobodna Dalmacija.

- Kaos i je i nije. Kad je beba tek stigla bilo je privikavanja, ali sad smo se svi već naviknuli. Cure su sad sve više samostalnije i pomažu jedna drugoj - izjavila je zadovoljno mama Ana, koja priznaje kako majčinske i domaćinske obveze odrađuje bez problema.

- Četvero djece velika je obveza, ali i čar. Dojim u posebnom položaju kako bih mogla držati knjigu i ispitivati djevojke... - rekla je pa opisala kako izgleda njezin prosječan dan:

- Buđenje je u šest ujutro. Nakon toga čistim kuću, ja vam nisam jedna od onih koja pije kavu ili čaj čim se probudi... Zatim budim cure za školu, a Jole ostaje sa sinom. Ja odvozim kćeri u školu, odem u dućan...

Kad je kod kuće, Jole uživa u jutrima sa sinom. Neki dan mi je rekao: 'Mi smo pola sata na krevetu pričali'. Kad je na putu, stalno šalje poruke kako jedva čeka doći i stisnuti ga - otkrila je Ana Čagalj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 03:54